Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Λαμπερή, με κόκκινο «Αρμάνι» ταγέρ, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας μίλησε για την μοναξιά και την απομόνωση που αισθάνθηκε όταν έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα Γεώργιο

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα
Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εβδομάδα των εξομολογήσεων
» για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Telegraph για την ψυχολογική του κατάρρευση, εξαιτίας των συναισθημάτων που έκρυβε για τον θάνατο της μητέρας του, η 35χρονη Κέιτ Μίντλετον μίλησε για πρώτη φορά για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Κλείσιμο
Λαμπερή, με ένα κόκκινο ταγέρ Αρμάνι, με nude γόβες και ασορτί clutch, η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, επισκέφθηκε την Πέμπτη την σχολή κινηματογράφου Global Academy στο δυτικό Λονδίνο, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται και κύκλοι μαθημάτων για την ψυχική υγεία.



Οι τρεις γαλαζοαίματοι ως επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Heads Together», η οποία έχει στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας, βρέθηκαν στην σχολή και συζήτησαν με τους μαθητές.

Η 35χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μητέρα δύο παιδιών, του πρίγκιπα Γεώργιου 3 ετών και της μόλις 23 μηνών πριγκίπισσας Σάρλοτ, δήλωσε πώς ένιωσε όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί. «Είναι μοναχικά μερικές φορές. Αισθάνεσαι πραγματικά αρκετά απομονωμένη. Αλλά είναι γεγονός ότι τόσες πολλές άλλες μητέρες περνούν ακριβώς τα ίδια με σένα. Και είναι αρκετά γενναίο, όπως προφανώς και εσείς γνωρίζετε, όταν τα βγάζεις πέρα», ανέφερε η Κέιτ Μίντλετον απευθυνόμενη σε δύο μητέρες και μέλη της οργάνωσης «Heads Together», οι οποίες έχουν δημιουργήσει την εφαρμογή Mush, που έχει στόχο να φέρνει σε επαφή τις νέες μητέρες.



Η Κέιτ Μίντλετον υποστήριξε πως οι γονείς οφείλουν να δημιουργήσουν μια νέα γενιά παιδιών με συναισθηματική παιδεία και τόνισε ότι θα πρέπει να διδάξουν τα παιδιά τους για τα συναισθήματα και την ψυχική υγεία μέσω του παιχνιδιού, προτού ακόμα αυτά να έχουν αρχίσει να μιλούν. Όταν ένας 16χρονος φοιτητής, ο Όλιβερ Μόνγκερ, πλησίασε την Κέιτ και της είπε ότι είναι πολύ ντροπαλός για να μιλήσει σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται τόσο ψηλά, εκείνη έκανε ακόμα μία αποκάλυψη, καθώς του είπε: «Είμαι κι εγώ επίσης ντροπαλή, γι' αυτό μην ανησυχείς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης