Η Κέλιαν Κόνγουεϊ, σύμβουλος Τραμπ, δέχεται απειλές για τη ζωή της

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ, σύμβουλος Τραμπ, δέχεται απειλές για τη ζωή της

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επιστρατεύτηκαν για να προστατεύσουν την «σιδηρά» σύμβουλο στο Λευκό Οίκο - Παραδέχεται πώς στο σπίτι της έχουν σταλεί πακέτα με ύποπτη σκόνη

Η Κέλιαν Κόνγουεϊ, σύμβουλος Τραμπ, δέχεται απειλές για τη ζωή της
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επιστρατεύτηκαν για να προστατεύσουν την «σιδηρά» σύμβουλο στο Λευκό Οίκο, Κέλιαν Κόνγουει με τους σωματοφύλακες να έχουν γίνει η «σκιά» της τις τελευταίες ημέρες καθώς, όπως η ίδια δήλωσε, τα αμερικανικά MMΕ φταίνε γιατί την έχουν στοχοποιήσει.  

H 50χρονη Ρεπουμπλικανή, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην θριαμβευτική νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, έσπευσε να κατηγορήσει τα αμερικανικά ΜΜΕ ότι την έχουν βάλει στο... μάτι και τώρα κινδυνεύει η ζωή της.  
     
Κλείσιμο
Η ξανθιά δικηγόρος, απόφοιτος της Οξφόρδης και μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο δίκτυο Fox News πως, στο σπίτι της έχουν σταλεί πακέτα με ύποπτη σκόνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Washington Post" που επικαλείται εσωτερική πηγή του Λευκού Οίκου, η Κόνγουει έχει πλέον μυστικούς πράκτορες για να την προσέχουν. Και μάλιστα έχει ασφάλεια σε προεδρικό επίπεδο (έχει την ίδια ασφάλεια με τον Τραμπ!).  Αυτό συμβαίνει διότι, η Κόνγουει είναι το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στο Λευκό Οίκο, γεγονός που την καθιστά στόχο. 

 
Σε δηλώσεις της στον δημοσιογράφο Σον Χάνιτι του δικτύου Fox News, η Κόνγουει μίλησε επίσης και για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των στελεχών του Λευκού Οίκου: του Στιβ Μπάνον, του Τζάρεντ Κούσνερ και του Ράινς Πρίμπους. «Η σχέση μας είναι καλή», δήλωσε η Κόνγουει και πρόσθεσε: «Τα υψηλόβαθμα στελέχη έχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που ανέκαθεν εκτιμούσε ο πρόεδρος Τραμπ: συνεργασία, υψηλή ενέργεια και υψηλή απόδοση».  

 Ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου, θα επικεντρωθεί στον ιατροφαρμακευτικό τομέα, σε θέματα βετεράνων και θα αφιερώνει λιγότερο χρόνο στην τηλεόραση, κάτι αρκετά δύσκολο για την ίδια.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης