Συνάντηση Γιούνκερ, Ολάντ, Μέρκελ στο Βερολίνο - Νέα «πόρτα» στον Ρέντσι
Θα έχουν συνάντηση και με την ηγεσία των Ευρωπαίων βιομηχάνων
UPD:
Την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου πρόκειται να συναντηθούν στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.
Στους συμμετέχοντες στην συνάντηση, έως τώρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.
Σύμφωνα με το Ansa, o κ. Γιούνκερ, ο κ. Ολάντ και η κ. Μέρκελ θα έχουν συνάντηση και με την ηγεσία των Ευρωπαίων βιομηχάνων.
Η νέα αυτή εξέλιξη φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ουσιαστικές διαφορές της ιταλικής κυβέρνησης με εκείνες του Παρισιού και του Βερολίνου, σε ό,τι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού, την ανάγκη να ξεπερασθεί η πολιτική της λιτότητας.
Κλείσιμο
Οι διαφορές καταγράφηκαν με σαφή τρόπο στην πρόσφατη Σύνοδο της Μπρατισλάβα, στην οποία ο Ρέντσι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην κοινή συνέντευξη Τύπου Μέρκελ-Ολάντ, τονίζοντας ότι δεν τον ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της Συνόδου ούτε στο θέμα του προσφυγικού, ούτε σε εκείνο της οικονομίας.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.