Χίλαρι Κλίντον: Νιώθω πολύ καλύτερα - Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν θέμα η πνευμονία μου

Χίλαρι Κλίντον: Νιώθω πολύ καλύτερα - Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν θέμα η πνευμονία μου

«Ένιωσα μια ζάλη και έχασα την ισορροπία μου για ένα λεπτό αλλά όταν έκατσα, ήπια νερό kai δροσίστηκα, τότε άμεσα ξεκίνησα να νιώθω καλύτερα» περιέγραψε όσα έγιναν την Κυριακή

Χίλαρι Κλίντον: Νιώθω πολύ καλύτερα - Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν θέμα η πνευμονία μου
Μπορεί η πρόσφατη κατάρρευση της κατά την τελετή μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου και η αποκάλυψη ότι υποφέρει από πνευμονία να προκάλεσε μεγάλη συζήτηση ακόμα και για την ικανότητά της να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός προέδρου των ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον
, ωστόσο, εμφανίστηκε ανεπηρεάστη σε τηλεφωνική της συνέντευξη λέγοντας ότι θα είναι ξανά στις επάλξεις «σε λίγες ημέρες».

Κλείσιμο
Μιλώντας στο CNN η υποψήφια των Δημοκρατικών υποστήριξε ότι «νιώθω πολύ καλύτερα» και αποκάλυψε ότι αγνόησε τη συμβουλή των γιατρών να ξεκουραστει για πέντε ημέρες επειδή είχε διαγνωστεί με πνευμονία.

Όσο για το γιατί δεν αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας της, η Κλίντον υποστήριξε ότι δεν το έκανε «γιατί δεν πίστεψα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα».

Μιλώντας για το περιστατικό της Κυριακής η Χίλαρι Κλίντον είπε ότι έχασε μόνο την ισορροπία της και δεν λιποθύμησε. «Ένιωσα μια ζάλη και έχασα την ισορροπία μου για ένα λεπτό αλλά όταν μπήκα στο βαν, όταν έκατσα, όταν ήπια νερό και όταν δροσίστηκα, τότε άμεσα ξεκίνησα να νιώθω καλύτερα» περιέγραψε τις στιγμές της αποχώρησης τής από την τελετή για την 11η Σεπτεμβρίου.

Συνεργάτες της Κλίντον λένε τώρα ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα νέα ιατρικά στοιχεία για την κατάστασή της προκειμένου να σταματήσει η σύζητηση για τη φυσική ικανότητα της να είναι η πρώτη πολίτης των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης