Κάθε ενέργεια του Κιμ Γιονγκ Ουν ανεξαρτήτως της σημασίας της αντιμετωπίζεται στη Βόρεια Κορέα με τον απόλυτο θαυμασμό στον ελέω Θεού ηγέτη της χώρας.
Οπότε όταν πρόκειται για τη διενέργεια της ισχυρότερης μέχρι σήμερα πυρηνικής δοκιμής είναι αναμενόμενο τα βορειοκορετατικά μέσα ενημέρωσης να «πετάνε από τη χαρά τους».
Και ποια καλύτερη στο ρόλο αυτό από τη Ρι Τσουν Χι, τη διάσημη πλέον παρουσιάστρια της βορειοκορεατικής τηλεόρασης, η οποία εμφανίστηκε με τη χαρακτηριστική παραδοσιακή φορεσιά -chima jeogori - της χώρας της για να εκφωνήσει την είδηση.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.