Παιδικός φίλος του μακελάρη του Ορλάντο: Ήταν ευγενικός, ήρεμος και ήθελε να γίνει αστυνομικός

Παιδικός φίλος του μακελάρη του Ορλάντο: Ήταν ευγενικός, ήρεμος και ήθελε να γίνει αστυνομικός

Το κομβικό σημείο της ένταξής του σε σχολή μπόντι μπίλντερς και τα στεροειδή που έπαιρνε το ίδιο διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του

Παιδικός φίλος του μακελάρη του Ορλάντο: Ήταν ευγενικός, ήρεμος και ήθελε να γίνει αστυνομικός
Σημαντικές πληροφορίες για το χαρακτήρα και την εκπληκτική αλλαγή του τα τελευταία χρόνια, έδωσε σε συνέντευξή του στα αμερικανικά ΜΜΕ ένας παιδικός φίλος του ανθρώπου που προκάλεσε το μακελειό σε gay bar στο Ορλάντο, σκοτώνοντας πενήντα ανθρώπους και τραυματίζοντας αρκετές δεκάδες ακόμη. Ο Σιν Σαγκανί περιέγραψε τον Ομάρ Ματίν ως έναν ευγενικό, χαμηλών τόνων άτομο, με όνειρό του να γίνει αστυνομικός. Την ίδια περιγραφή έκανε και για τον πατέρα του μακελάρη, για τον οποίο είπε ότι δεν είχε εκφράσει ποτέ πολιτικές θέσεις.

Ο Ομάρ Ματίν σε νεαρή ηλικία
Κλείσιμο


Τί συνέβη και άλλαξε; Μία σημαντική πληροφορία που έδωσε στις αρχές ο κατά τέσσερα χρόνια (25 ετών) μικρότερος του μακελάρη, Σιν Σαγκανί, ήταν ότι η συμπεριφορά του άλλαξε πριν από λίγα χρόνια, όταν εντάχθηκε σε μία σχολή Μπόντι Μπίλντερς. Από τότε, σημείωσε ο παιδικός φίλος, παρουσίασε μία πιο επιθετική συμπεριφορά. Ήταν την περίοδο που έπαιρνε διαζύγιο, το 2010, με τον Σαγκανί να παρατηρεί ότι είχε αρχίσει να «φουσκώνει», καθώς έπαιρνε στεροειδή και άλλα φάρμακα.

Ο μακελάρης του Ορλάντο



Οι δύο φίλοι πήγαιναν σχεδόν καθημερινά μαζί στο τζαμί για να προσευχηθούν, ωστόσο τον τελευταίο μήνα είχε παρατηρήσει ότι ήταν πολύ σιωπηλός. «Ερχόταν, προσευχόταν και έφευγε...», τόνισε ο Σιν Σαγκανί. Όπως ομολόγησε, δεν είχε εκφράσει ποτέ την απέχθειά του για τους ομοφυλόφιλους, ακόμη και όταν άκουγε διάφορα σχόλια στο σχολείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης