Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον: Ο δρόμος για τον Λευκό Οίκο είναι σπαρμένος με... ερωτικά σκάνδαλα

Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον: Ο δρόμος για τον Λευκό Οίκο είναι σπαρμένος με... ερωτικά σκάνδαλα

Οι κρυφές σχέσεις και οι απιστίες του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ, οι πρώην που «πρόδωσε» και τώρα δηλώνουν στο πλευρό του - Η Χίλαρι Κλίντον που «γυρίζει την πλάτη» στις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μπιλ Κλίντον με απώτερο στόχο να μην μπαίνουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες της

Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον: Ο δρόμος για τον Λευκό Οίκο είναι σπαρμένος με... ερωτικά σκάνδαλα
Ο δρόμος για τον Λευκό Οίκο είναι μακρύς μέχρι την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στις 8 Νοεμβρίου, αλλά είναι και γεμάτος σεξουαλικά σκάνδαλα, γάμους, διαζύγια, απιστίες και αγωγές για τους δύο κύριους αντιπάλους, τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ, φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και την Χίλαρι Κλίντον των Δημοκρατικών, που μετά την θητεία της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έχει θέσει στόχο να καθίσει στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Ο 69χρονος Ντόναλντ Τραμπ έχει πίσω του μια ζωή γεμάτη γάμους, σεξουαλικές επιθέσεις και πολλά σκάνδαλα, που άνετα θα μπορούσε να γίνει ταινία. Το 1977 ο Τραμπ γνώρισε και παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Ντόναλντ τζούνιορ 38 ετών, την Ιβάνκα 34 ετών και τον Έρικ 32 ετών.

Κλείσιμο
Το 1985 άρχισαν οι τριγμοί στον λαμπερό γάμο του ζευγαριού, όταν αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική σχέση του ζωηρού Ντόναλντ με την ηθοποιό Μάρλα Μαπλς. Το 1990 η σχέση με την Μαπλς πήρε μεγάλη δημοσιότητα και εξελίχθηκε σε ερωτικό σκάνδαλο ολκής, καθώς η ηθοποιός δήλωσε δημόσια ότι με τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε το καλύτερο σεξ που είχε ποτέ στη ζωή της.

                                      Ο Ντόναλντ και η Ιβάνα Τραμπ



Το διαζύγιο με την Ιβάνα ήταν μονόδρομος, αλλά, πριν αποχωρήσει από τον γάμο της πλουσιότερη κατά 25 εκατομμύρια δολάρια κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι την βίασε μια μέρα που επέστρεψε από την πλαστική επέμβαση προσθετικής μαλλιών, που τον είχε εκνευρίσει επειδή πόνεσε πολύ. Η Ιβάνα, πρόσφατα, που το θέμα ήρθε πάλι στην δημοσιότητα, λόγω της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ, η ίδια διέψευσε τον εαυτό της και δήλωσε ότι με τον πρώην σύζυγό της είναι δυο καλοί φίλοι.

Ο Τράμπ το 1993 παντρεύτηκε την Μάρλα  Μαπλς και το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Τίφανι, αλλά και οι δύο δεν έμειναν πιστοί στον γάμο τους από την πρώτη στιγμή. Η ηθοποιός έκανε γρήγορα εξωσυζυγική σχέση με έναν σωματοφύλακα και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας γοητεύτηκε από το supermodel Κάρλα Μπρούνι, την σημερινή σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί. Το 1999 το διαζύγιο με την Μάρλα συνοδεύτηκε από το ποσόν των δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, το 2013 η Μάρλα Μαπλς, έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και δήλωσε: «Ακόμα είμαι ερωτευμένη με τον Ντόναλντ».

Το 1977 η make up artist, Τζιλ Χαρτ, κατέθεσε αγωγή ύψους 125 εκατομμυρίων δολαρίων εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, την οποία άγνωστο γιατί την απέσυρε μετά από μερικές εβδομάδες. Ένα χρόνο αργότερα, το 1988, ο Τραμπ βρήκε τον έρωτα στα μάτια της όμορφης Σλοβένας Μελάνια Κνάους, που συνάντησε στο πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η γοητεία του μοντέλου από την Σλοβενία δεν άφησε ασυγκίνητο τον ερωτύλο Τραμπ και της φόρεσε βέρα στο δεξί το 2005. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο, τον 9χρονο Μπάρον και η Μελάνια δείχνει να στηρίζει τον σύζυγό της ακόμα και στην πομπώδη ρητορική του εναντίον μεταναστών και προσφύγων.

Όσο για την μεγάλη αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ, την Χίλαρι Κλίντον, εκείνη δεν έχει παρά να «πετάξει από τον δρόμο της προς τον Λευκό Οίκο όλα τα σκάνδαλα που αφορούν τις εξωσυζυγικές απιστίες του συζύγου της, πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, όχι επειδή είναι μεγαλόψυχη, αλλά, επειδή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Hurry Hurt, που ασχολείται ευρέως με την προεκλογική εκστρατεία στην χώρα, αποτελούν εμπόδιο στις προσωπικές της φιλοδοξίες.

Η 68χρονη Χίλαρι γνώρισε τον Μπιλ το 1971 στην βιβλιοθήκη της νομικής σχολής του Yale, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1975 και στη συνέχεια, απέκτησε το πρώτο και μοναδικό του παιδί, την 36χρονη σήμερα Τσέλσι. Τα πρώτα σύννεφα στην συζυγική ζωή του ζευγαριού εμφανίστηκαν το 1992, όταν έγινε γνωστή η απιστία του Μπιλ Κλίντον με την ηθοποιό Τζένιφερ Φλάουερς. Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε επί 12 χρόνια παράνομη σχέση με τον Κλίντον και όταν εκείνος το αρνήθηκε σθεναρά έδωσε συνέντευξη Τύπου και παρουσίασε ακουστικό υλικό από τις «καυτές» τηλεφωνικές τους συνομιλίες.



Μετά από αυτή την εξέλιξη η ψύχραιμη Χίλαρι εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε: «Αγαπώ και σέβομαι τον σύζυγό μου». Το 1994 ο αθεράπευτα γυναικάς Μπιλ Κλίντον έγινε το επίκεντρο ενός νέου σεξουαλικού σκανδάλου, όταν η Πόλα Τζόουνς, 49 ετών σήμερα και εργαζόμενη τότε στον Λευκό Οίκο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του τότε προέδρου των ΗΠΑ για σεξουαλική επίθεση. Το 1998 η υπόθεση έκλεισε με τον Κλίντον να δίνει στην Τζόουνς 850.000  δολάρια για να μην συνεχίσει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Το 1998 η Αμερική ταρακουνήθηκε από το μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο στην ιστορία της. Η 22χρονη μαθητευόμενη υπάλληλος του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι αποκάλυπτε πως είχε στο οβάλ γραφείο εννέα σεξουαλικές συνευρέσεις με τον πρόεδρο, αρκετές από τις οποίες ήταν με στοματικό σεξ. Η εκρηκτική Μόνικα υποστήριξε ότι αυτό συνέβη από το 1995 μέχρι το 1997 ενώ ο Μπιλ σε συνέντευξη Τύπου έχοντας την Χίλαρι δίπλα του αρνήθηκε τα πάντα.

Όταν όμως η Λεβίνσκι έδωσε το περίφημο μπλε φόρεμα με τον «λεκέ» για τεστ DNA ο Μπιλ Κλίντον αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είχε μαζί της μια «ανάρμοστη σεξουαλική σχέση». Η Χίλαρι Κλίντον στην αυτοβιογραφία της αναφέρει για το σκάνδαλο: «Επέλεξα να προχωρήσω μπροστά και να αγωνιστώ. Αλλά δεν ήταν ευχάριστο να ακούω όσα έλεγαν για τον σύζυγό μου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης