«Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής»

«Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής»

Σάλος από όσα ισχυρίζεται ο γιος του διαβόητου Κολομβιανού Πάμπλο Εσκομπάρ: «Ο Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος κοκαΐνης από τραγουδιστής», είπε ο Σεμπαστιάν Μαροκίν και συμπλήρωσε πως ο Φρανκ Σινάτρα συνεργαζόταν με τον πατέρα του στο εμπόριο κοκαΐνης, στο Μαϊάμι

«Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής»
O Σεμπαστιάν Μαροκίν, γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ, του Κολομβιανού εγκληματία, που ήταν ηγετική μορφή του Καρτέλ του Μεντεγίν, έδωσε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη σε βραζιλιάνικη εφημερίδα, όπου μίλησε για τη σχέση του πατέρα του με τον τραγουδιστή Φρανκ Σινάτρα. Μεταξύ άλλων, ο Μαροκίν σχολίασε πως ο Σινάτρα ήταν «καλύτερος έμπορος κοκαΐνης από τραγουδιστής»!

Σύμφωνα με δηλώσεις του γιου του Εσκομπάρ, ο Αμερικανός τραγουδιστής, του οποίου οι δεσμοί με την Μαφία έχουν γίνει ξανά αντικείμενο σχολιασμού, ήταν ένας από τους συνεργάτες του πατέρα του στο Μαϊάμι.

Ο Μαροκίν είπε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Estado de Sao Paulo» πως: «Υπάρχουν περισσότεροι τραγουδιστές από όσους μπορείτε να φανταστείτε, που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους χάρη στη χορηγία των εμπόρων ναρκωτικών. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, μόνο λόγια. Το ξέρω γιατί ήμουν πολύ κοντά στον πατέρα μου και ο ίδιος και οι συνεργάτες του πάντα μιλούσαν γι 'αυτό. 

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός Ρότζερ Μουρ, που στο παρελθόν ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ, πέρυσι ισχυρίστηκε πως οι φημολογούμενοι δεσμοί του Σινάτρα με τη Μαφία ήταν υπερβολές, ενώ συμπλήρωσε ότι οι φήμες βασίζονται απλώς σε φωτογραφίες αγνώστων με τον τραγουδιστή στο καμαρίνι του.

Ωστόσο, μια νέα βιογραφία του Γούντι Άλεν, που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστήριξε πως ο Φρανκ Σινάτρα ζήτησε από τη Μαφία να δολοφονήσει τον σκηνοθέτη ως εκδίκηση για την προδοσία του σε βάρος της πρώην συζύγου του, Μία Φάροου.


                             Ο Εσκομπάρ με τον γιο του, Σεμπαστιάν

Ο 38χρονος Μαροκίν είναι ένα από τα δύο παιδιά του Εσκομπάρ. Ο πατέρας του πέθανε σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε μια ταράτσα στην κολομβιανή πόλη του Μεντεγίν, το 1993, μετά την πραγματοποίηση μιας τηλεφωνικής κλήσης στο γιο του, η οποία επέτρεψε στις αρχές να εξακριβώσουν την τοποθεσία του.

Ο γιος του, ο οποίος ήταν 17 ετών τότε, διέφυγε με τη μητέρα και την αδελφή του στη Μοζαμβίκη, πριν μεταναστεύσουν στην Αργεντινή, όπου βρίσκονται πλέον.

Ο αδελφός του Εσκομπάρ αποκάλυψε το 2009 στο βιβλίο του για τον έμπορο ναρκωτικών πως κάποτε δείπνησε με τον Σινάτρα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Λας Βέγκας.
Ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ έγραψε ακόμα, πως το δείπνο έλαβε χώρα σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο Caesar's Palace και στη συνέχεια έκαναν μια βόλτα με ένα ελικόπτερο. Στο βιβλίο του, το οποίο είχε τίτλο «H ιστορία του Λογιστή», ισχυρίστηκε ότι ένας Αμερικανός φίλος ο οποίος τους σύστησε, είπε στον Σινάτρα ότι οι αδερφοί Εσκομπάρ ασχολούνταν με την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών.

Η συνάντηση συνέβη πριν να φτάσει ο Πάμπλο Εσκομπάρ στο απόγειο της καριέρας του.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο αδερφός του, Ρομπέρτο, στο βιβλίο: «Ήταν τιμή για εμάς. Όταν τον γνώρισα είχα πραγματικά ανατριχιάσει, αλλά η θέση μου απαιτούσε να παραμείνω ψύχραιμος».

Ο Φρανκ Σινάτρα, ο οποίος αναγνωρίστηκε ευρέως ως ένας από τους πιο σημαντικούς μουσικούς του 20ου αιώνα, πέθανε στο Χόλιγουντ το 1998.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης