Στον λαμπρό γάμο του μαφιόζου Τζον Γκότι το «φθηνότερο» δώρο κόστιζε... 5.000 δολάρια!

Στον λαμπρό γάμο του μαφιόζου Τζον Γκότι το «φθηνότερο» δώρο κόστιζε... 5.000 δολάρια!

Ο γαμπρός ανήκει στην διαβόητη μαφιόζικη οικογένεια Γκότι της Νέας Υόρκης - Ο πατέρας του Καρμίνε Άγκνελλο Γκότι, πήγε στον γάμο με την συνοδεία αστυνομικών και η μητέρα του, Βικτώρια, εμφανίστηκε με τον νέο της φίλο - Παρών και ο Τζον Τραβόλτα με την σύζυγό του

Στον λαμπρό γάμο του μαφιόζου Τζον Γκότι το «φθηνότερο» δώρο κόστιζε... 5.000 δολάρια!
Ένας γάμος, που ξεχώρισε για την χλιδή του, αλλά και τους υψηλούς προσκεκλημένους, έγινε στην Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα. Γαμπρός ο Τζον Γκότι  τζούνιορ, της περίφημης οικογένειας της αμερικανικής μαφίας, του οποίου ο παππούς, Τζον Γκότι, ήταν διαβόητος μαφιόζος και ο πατέρας του Καρμίνε Άγκνελλο, γνωστός στους κύκλους της μαφίας της Νέας Υόρκης με το προσωνύμιο «Ταύρος», έφθασε στην τελετή με την συνοδεία αστυνομικών αφού αυτή την περίοδο δικάζεται για απάτες.



Κλείσιμο
Ο μαφιόζος Τζον Γκότι τζούνιορ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αλίνα Σάντσεζ, σε έναν γάμο που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, λίγο μετά το μεσημέρι και τελείωσε την επόμενη ημέρα, στις επτά το πρωί (τοπική ώρα), αφού πρώτα σερβιρίστηκε πρωινό στους καλεσμένους. Ο γεμάτος χλιδή γάμος έγινε στο Oheka Castle στο Λονγκ Άιλαντ με 500 καλεσμένους, στους οποίους είχε δοθεί η ρητή οδηγία, ότι το φθηνότερο δώρο δεν θα έπρεπε να είναι αξίας μικρότερης από 5.000 δολάρια!



Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post τα μέτρα ασφαλείας που πήρε η οικογένεια Γκότι ήταν τεράστια και άνθρωποι της βρισκόντουσαν παντού μέσα στον χώρο του κάστρου με τον φόβο επίθεσης από αντίπαλες συμμορίες της μαφίας, ενώ η μητέρα του γαμπρού, Βικτώρια Γκότι, έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του αγαπημένου της, ηθοποιού, Τζακ Σκάλια.



Από τον λαμπερό γάμο δεν έλειψαν τα επεισόδια, όταν ο 55χρονος πατέρας του γαμπρού επιτέθηκε λεκτικά στην πρώην σύζυγό του, την 52χρονη ξανθιά  Βικτώρια, επειδή πήγε στην τελετή με τον αγαπημένο της. Εκείνη δεν παρέλειψε να του υπενθυμίσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι έχουν χωρίσει εδώ και 12 χρόνια, όταν η Βικτώρια, ανακάλυψε ότι ο τότε σύζυγός της, την απατούσε με την γραμματέα του.



Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και αρκετοί celebrities, όπως ο Τζον Τραβόλτα με την σύζυγό του, Κέλι Πρέστον και η κόρη του Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ντρένα. Δημοσιεύματα θέλουν τον Τραβόλτα να πρωταγωνιστεί στο μέλλον σε ταινία για την ζωή του διαβόητου μαφιόζου Τζον Γκότι.

Το ζευγάρι Γκότι - Σάντσεζ συγκέντρωσε το αστρονομικό ποσόν των 2,5 εκατ. δολαρίων σε δώρα για τον γάμο του ενώ ο Τύπος στις ΗΠΑ τον χαρακτηρίζει σαν «μια σκηνή βγαλμένη από τον "Νονό" του Κόπολα».






































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης