Μητριά δολοφόνου του Τσάρλεστον: «Είναι έξυπνο αγόρι, αλλά τον κυρίευσε ο Σατανάς του Διαδικτύου»

Μητριά δολοφόνου του Τσάρλεστον: «Είναι έξυπνο αγόρι, αλλά τον κυρίευσε ο Σατανάς του Διαδικτύου»

Η Πέιτζ Μαν ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον πατέρα του 21χρονου δολοφόνου Ντίλαν Ρουφ - Σε συνέντευξή της στην New York Daily News δηλώνει, ότι όταν ο θετός γιος της πήγε να ζήσει με την μητέρα του έγινε «ακοινώνητος»

Μητριά δολοφόνου του Τσάρλεστον: «Είναι έξυπνο αγόρι, αλλά τον κυρίευσε ο Σατανάς του Διαδικτύου»
Η μητριά του στυγερού δολοφόνου, Ντίλαν Ρουφ, που σκότωσε εννέα Αφροαμερικανούς σε εκκλησία Μεθοδιστών στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, τον υπερασπίζεται, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα New York Daily News.

Κλείσιμο


H Πέιτζ Μαν υπήρξε παντρεμένη με τον πατέρα του ρατσιστή δολοφόνου επί δέκα χρόνια και ισχυρίζεται, ότι ο 21χρονος Ντίλαν Ρουφ είναι ένα έξυπνο παιδί, που μάλιστα, επειδή ήταν τόσο έξυπνος, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, εγκατέλειψε το σχολείο. Η Μαν πρόσθεσε ότι ο θετός γιος της απομονώθηκε και κλείστηκε στον εαυτό του, όταν πήγε να μείνει με την μητέρα του, αφού το 2008 η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πατέρα του δολοφόνου, τον Φράνκλιν Ρουφ, επειδή την χτυπούσε.

Η μητριά του Ντίλαν Ρουφ υποστήριξε στην συνέντευξή της ότι ο θετός γιος της είναι καλό παιδί, αλλά είχε κυριευτεί από τον «Σατανά του Διαδικτύου», επειδή, αν και πήγαινε τακτικά στην εκκλησία και στο κατηχητικό, κλειδωνόταν στο δωμάτιό του και «έψαχνε κακά πράγματα στο Διαδίκτυο»...



Σύμφωνα με το μανιφέστο του 21χρονου δολοφόνου, που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο νεαρός Ντίλαν Ρουφ, επέλεξε να πραγματοποιήσει την φονική επίθεση στην εκκλησία του Τσάρλεστον, επειδή είναι η πιο ιστορική πόλη στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας και, επειδή, κάποτε είχε την μεγαλύτερη αναλογία Μαύρων κατοίκων έναντι των Λευκών στις ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης