Κίνα: Αντρας σφάγιασε 4 μαθητές δημοτικού την ώρα που έμπαιναν στο σχολείο

Κίνα: Αντρας σφάγιασε 4 μαθητές δημοτικού την ώρα που έμπαιναν στο σχολείο

Σοκ από την επίθεση σε σχολείο στην Κίνα - Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Κίνα: Αντρας σφάγιασε 4 μαθητές δημοτικού την ώρα που έμπαιναν στο σχολείο

Συγκλονισμένοι είναι οι πολίτες στην επαρχία Γκουανγκτζί, νότια της Κίνας, από τον σφαγιασμό τεσσάρων μαθητών δημοτικού σχολείου από άγνωστο άνδρα.

Σύμφωνα με το Reuters, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη ενώ, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Κίνας «Xinhua», ο ύποπτος φέρεται να είναι ένας 56χρονος του οποίου είναι γνωστό μόνο το επίθετο, Σι.

Κλείσιμο

Τα παιδιά δέχτηκαν μαχαιριές από τον άνδρα την ώρα που προσέρχονταν στο σχολείο τους. Ο θάνατός τριών παιδιών ήταν ακαριαίος, ενώ το τέταρτο εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη σε δασώδη περιοχή νοτιοδυτικά της επαρχίας. Μάλιστα, πάνω από 300 υπολογίζονται οι άνθρωποι, εκ των οποίων αστυνομικοί και πολίτες, που αναζητούν τον ύποπτο, ενώ στην έρευνα έχουν προστεθεί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Την ίδια ώρα, η κινεζική αστυνομία ανακοίνωσε πως θα δοθεί αμοιβή ύψους 3.250 δολαρίων για όποιον μπορεί να δώσει χρήσιμες πληφορίες.

Η επίθεση αυτή έρχεται ένα μήνα μετά από ανάλογο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της Κίνας, όπου είχαν βρει το θάνατο τρία παιδιά ενώ δεκάδες είχαν τραυματιστεί.

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης