Σε τετραμελή οικογένεια πουλήθηκε το σπίτι του φονικού του Πιστόριους

Σε τετραμελή οικογένεια πουλήθηκε το σπίτι του φονικού του Πιστόριους

Ο νοτιαφρικανός παραολυμπιονίκης αναζητούσε χρήματα για να ανταποκριθεί στα αυξημένα κόστη για την υπεράσπισή του

Σε τετραμελή οικογένεια πουλήθηκε το σπίτι του φονικού του Πιστόριους
Μια τετραμελής οικογενεία θα αποτελεί στο εξής τους ενοίκους του σπιτιού στο οποίο εκτυλίχθηκε μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Πιστόριους και θύμα την Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο σύμβουλος σε εταιρεία εξόρυξης Λούτβιε Λόρενς, που είναι πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, έδωσε 315.000 ευρώ για να αγοράσει το πολυτελέστατο σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων στο οποίο ο νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Ο Πιστόριους είχε βάλει πωλητήριο στο σπίτι του προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα κόστη για την υπεράσπισή του δεδομένου ότι η διάρκεια της δίκης ξεπέρασε τους υπολογισμούς του. Η ανάγκη του ήταν τόσο μεγάλη ώστε έκανε «σκόντο» στην τιμή καθώς αρχικά ζητούσε περίπου 350.000 ευρώ.

Κλείσιμο
«Είναι σε μια ασφαλή περιοχή και όλοι με τους οποίους μίλησα ήταν πολύ επαγγελματίες» εξήγησε την απόφασή του ο νέος ιδιοκτήτης προσθέτοντας ότι η σύζυγός του θα βγει σε σύνταξη σε δύο χρόνια και ίσως τότε να χρειαστεί η οικογένεια να μετακομίσει στο νέο σπίτι.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 7 και 8 Αυγούστου με τις τελικές τοποθετήσεις της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης του Πιστόριους ενώ η απόφαση παραμένει άγνωστο πότε θα εκδοθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης