Βίντεο: Ο Γιανουκόβιτς εγκαταλείπει με ελικόπτερο το Κίεβο

Βίντεο: Ο Γιανουκόβιτς εγκαταλείπει με ελικόπτερο το Κίεβο

Τραβήχτηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και δείχνει φορτηγά να παρκάρουν στην έπαυλή του Γιανουκόβιτς και τον ίδιο να επιβιβάζεται σε ένα ελικόπτερο

Βίντεο: Ο Γιανουκόβιτς εγκαταλείπει με ελικόπτερο το Κίεβο
Ένα βίντεο - ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται ο Ουκρανός πρόεδρος, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, να εγκαταλείπει με ελικόπτερο το Κίεβο, έδωσε στη δημοσιότητα το ουκρανικό κανάλι Channel 5

Το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, δείχνει φορτηγά να παρκάρουν  στην έπαυλη του Γιανουκόβιτς και τον ίδιο να επιβιβάζεται σε ένα ελικόπτερο, το βράδυ της Παρασκευής.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται ο Γιανούκοβιτς.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, το Σάββατο αποπειράθηκε να διαφύγει στη Ρωσία με μισθωμένο αεροπλάνο. Ωστόσο, η Υπηρεσία Συνοριακών Ελέγχων δεν επέτρεψε στο αεροσκάφος να απογειωθεί από την περιοχή του Ντόνετσκ, πόλη στην ανατολική Ουκρανία που αποτελεί παραδοσιακή βάση στήριξης του αποπεμφθέντος προέδρου.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του ουκρανικού κοινοβουλίου την Κυριακή η έπαυλη του Γιανουκόβιτς και τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αυτήν περιέρχονται στο κράτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης