Τρεις νέοι ύποπτοι στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Τρεις νέοι ύποπτοι στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Παραλείψεις των τοπικών αρχών και καινούρια στοιχεία στην εξαφάνιση της 3χρονης Βρετανίδας

Τρεις νέοι ύποπτοι στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΑν που εξαφανίστηκε το 2007 από την Πορτογαλία όπου περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail η μητροπολιτική αστυνομία εντόπισε τρεις υπόπτους που σχετίζονται με την υπόθεση.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι τρεις άνδρες, μέλη συμμορίας, πραγματοποίησαν ασυνήθιστο μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων μεταξύ τους λίγες ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Μάλιστα, λέγεται ότι οι ύποπτοι, εκ των οποίων ένας άνδρας από την Πορτογαλία, είχαν επιχειρήσει να αρπάξουν ένα ακόμα παιδί, ωστόσο, οι γονείς του αντιλήφθηκαν την παρουσία αγνώστων και έσπευσαν στο δωμάτιο που βρισκόταν, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν.

Το γεγονός, δε, ότι είχαν επιδιώξει την απαγωγή του ανηλίκου, δεν ελήφθη υπόψη των τοπικών αρχών, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να μην ερευνηθεί σωστά η πιθανή εμπλοκή των ανδρών στην υπόθεση της Μαντλίν.

Σύμφωνα, πάντως με πηγή που δεν κατονομάζεται όλα τείνουν στο ότι απόπειρα ληστείας δεν πήγε όπως την είχαν προβλέψει οι δράστες. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι κάποιοι να εισέβαλαν στο δωμάτιο που διέμενε η οικογένεια ΜακΑν για να κλέψουν χρήματα ή αντικείμενα, η μικρή Μαντλίν να αντιλήφθηκε την παρουσία των κακοποιών και επειδή φώναξε ή έκλαψε, οι άνδρες να την άρπαξαν.

Στο μεταξύ, το έργο των βρετανικών αρχών δεν διευκολύνεται από την απροθυμία των πορτογαλικών αρχών να συνεργαστούν.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης