ΗΠΑ: Πέθανε ο μουσικός Phil Everly σε ηλικία 74 ετών

ΗΠΑ: Πέθανε ο μουσικός Phil Everly σε ηλικία 74 ετών

Ο Αμερικανός μουσικός που ήταν η μισή ψυχή του συγκροτήματος Everly Brothers πέθανε στην Καλιφόρνια όπως δήλωσε η σύζυγός του 

ΗΠΑ: Πέθανε ο μουσικός Phil Everly σε ηλικία 74 ετών

Οι Everly Brothers, οι, 
Phil και Don Everly ήταν ένα δημοφιλές ροκ δίδυμο στη δεκαετία του 1950 και του 1960. Ο Phil Everly πέθανε στο προάστιο του Λος Άντζελες Burbank εξαιτίας επιπλοκών από πνευμονική νόσο, δήλωσε η συζυγός του Patti στους Los Angeles Times.
Κλείσιμο

«Είμαι απολύτως πληγωμένη», είπε, προσθέτοντας ότι η ασθένεια ήταν το αποτέλεσμα των καταχρήσεων του μουσικού αλλά και του καπνίσματος.

Ο Phil Everly και ο αδελφός του Don έφτιαξαν τους Everly Brothers, μία από τις μεγαλύτερες ποπ παρουσίες της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Είχαν μια σειρά από πολύ γνωστά hits μεταξύ των οποίων τα: Wake Up Little Suzie, Cathy's Clown, Bye Bye Love, and All I Have To Do Is Dream.
Το Περιοδικό Rolling Stone τους είχε αποκαλέσει :  «το πιο σημαντικό φωνητικό ντουέτο της ροκ».

Το μουσικό ζευγάρι διαλύθηκε το 1973, πράγμα που τους οδήγησε σε μια δεκαετή-μακρά αποξένωση, αλλά ο Phil είπε αργότερα στο περιοδικό Time ότι η σχέση των δύο αδελφών είχε επιβιώσει: «Είμαστε πιο κοντά από ό, τι τα περισσότερα αδέλφια» είχε πει ο Phil. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης