Νέες αποκαλύψεις για την… άσωτη ζωή του δημάρχου του Τορόντο

Νέες αποκαλύψεις για την… άσωτη ζωή του δημάρχου του Τορόντο

Πρώην μέλη του προσωπικού του κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο Ρομπ Φορντ τους απειλούσε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κοιμόταν με ιερόδουλες

Νέες αποκαλύψεις για την… άσωτη ζωή του δημάρχου του Τορόντο

Δεν κάπνισε μόνο κρακ, δεν απείλησε υπό την επήρεια αλκοόλ ότι θα δολοφονήσει άνθρωπο, αλλά έκανε χρήση και άλλων ναρκωτικών, οδήγησε ενώ ήταν μεθυσμένος και κοιμήθηκε με πόρνες… Όλα τα παραπάνω τα έκανε ο δήμαρχος του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, ο οποίος δε σταματάει να αναστατώνει τον Καναδά με τις αποκαλύψεις για τις… αδυναμίες του.

Σύμφωνα με την καναδική εφημερίδα The Globe and Mail, που επικαλείται μαρτυρίες πρώην συνεργατών του, ο δήμαρχος φέρεται να είχε ερωτικές επαφές με ιερόδουλες, να έκανε χρήση του σκευάσματος Oxycontin, κοκαΐνης, αλλά και να οδήγησε μεθυσμένος.

Κλείσιμο

Οι πρώην υπάλληλοι του δημαρχείου ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι ο Φορντ τους επιτέθηκε και τους απείλησε, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παρόλα αυτά, ο δήμαρχος δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει, ενώ αύριο Παρασκευή αναμένεται δημοτικοί σύμβουλοι να ζητήσουν να περιοριστεί η εξουσία του μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε: «Ξέρω ότι έκανα καλή δουλειά με την πόλη, γλίτωσα πολλά χρήματα από τους φορολογούμενους και έβαλα τον δήμο στο σωστό δρόμο. Θα συνεχίσω να το κάνω, δεν πρόκειται να χάσω ούτε συνάντηση».

Βέβαια, οι εννέα υπάλληλοι που παραιτήθηκαν τον περασμένο Μάιο, δεν έχουν την ίδια εικόνα με αυτή του δημάρχου, καθώς τον κατηγορούν ότι οι καταχρήσεις του  επηρέασαν την απόδοσή του.

Ένας από αυτούς, μάλιστα, δήλωσε ότι βρήκε ένα τσιγάρο μαριχουάνας στο γραφείο του, ενώ μία δεύτερη εργαζόμενη κατέθεσε ότι ο δήμαρχος της ζητούσε να αγοράσει βότκα δύο φορές την εβδομάδα.

Την ίδια ώρα, σερβιτόρος σε κλαμπ της περιοχής κατέθεσε ότι είδε τον Φορντ να αποχωρεί σε ιδιωτική σάλα μαζί με μία ιερόδουλη και όταν βγήκαν από το χώρο, ο δήμαρχος του είπε: «Μην πεις σε κανέναν τίποτα από όσα είδες απόψε».

Ο ίδιος, βέβαια, επικαλείται ότι όλες οι μαρτυρίες είναι ψευδείς, δήλωνοντας ότι θα κινηθεί δικαστικά. 

«Είναι λυπηρό που θα πρέπει να κινηθώ δικαστικά. Αλλά, όλα είναι ψέμματα», υποστήριξε ο Φορντ. 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης