Για διαφθορά κατηγορεί τα Μπολσόι Αμερικανίδα χορεύτρια

Για διαφθορά κατηγορεί τα Μπολσόι Αμερικανίδα χορεύτρια

Η Τζόι Γούμακ είναι η πρώτη Αμερικανίδα που σπούδασε στην ρωσική Ακαδημία χορού και έγινε μέλος του μπαλέτου του θεάτρου το 2012

Για διαφθορά κατηγορεί τα Μπολσόι Αμερικανίδα χορεύτρια
Για διαφθορά κατηγορεί τα Μπολσόι η Τζόι Γούμακ, η πρώτη Αμερικανίδα που σπούδασε στην ρωσική Ακαδημία χορού και έγινε μέλος του μπαλέτου του θεάτρου το 2012.

Μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα «Izvestia», η Γούμακ αποκάλυψε ότι ένα από τα διευθυντικά στελέχη του Μπολσόι, της ζήτησε να βρει χορηγό για να πάρω ρόλο σολίστα σε μια παράσταση.

Κλείσιμο
«Μού έλεγαν: Τζόι δεν έχεις χορηγό, πρέπει να βρεις έναν. Στο δικό μας θέατρο δε γίνεται διαφορετικά», είπε η μπαλαρίνα και πρόσθεσε ότι της ζήτησαν να πληρώσει 10.000 δολάρια για να πάρει έναν ρόλο.

«Είναι ένα πρόσωπο που σέβομαι πολύ το οποίο μου μίλησε για το συγκεκριμένο ποσό», τόνισε η Αμερικανίδα χορεύτρια, η οποία δε θέλησε να κατονομάσει το πρόσωπο αυτό.

Η χορεύτρια, η οποία στη συνέχεια έκλεισε συμβόλαιο με το μπαλέτο του Κρεμλίνου, ένα λιγότερο φημισμένο μοσχοβίτικο μπαλέτο, τόνισε ότι δε σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την υπόθεση αυτή γιατί θέλει να ξεχάσει «όλο αυτό σαν έναν εφιάλτη».

Η αποκάλυψη της Αμερικανίδας χορεύτριας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σκανδάλων στους κόλπους του φημισμένου ρωσικού θεάτρου, έπειτα από την επίθεση εναντίον του καλλιτεχνικού διευθυντή του Μπολσόι Σεργκέι Φιλίν,  ο οποίος επέστρεψε στα καθήκοντά του τον Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης