Πρώτο θέμα η υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας στα διεθνή Mέσα

Πρώτο θέμα η υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας στα διεθνή Mέσα

«Είναι η Μαρία η Μαντλίν κάποιων άτυχων γονιών;», γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Πρώτο θέμα η υπόθεση της τετράχρονης Μαρίας στα διεθνή Mέσα
Πρώτο θέμα με εκτενή ρεπορτάζ και φωτογραφίες στα διεθνή ΜΜΕ είναι η σοκαριστική υπόθεση του 4χρονου κοριτσιού που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

«Μυστήριο με ξανθό κορίτσι: Ζητείται φθλανθρωπία στην Ελλάδα». Με αυτόν το τίτλο το βρετανικό δίκτυο
sky news  παρουσιάζει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, ενώ σε βίντεο φιλοξενεί τις ανακοινώσεις από την αστυνομική διεύθυνση αλλά και τις φωτογραφίες του κοριτσιού.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στα κυριότερα θέματα και του BBC
, η εύρεση του ξανθού κοριτσιού. Το βρετανικό δίκτυο, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί και δήλωση του εκπροσώπου των γονιών της μικρής Μαντλίν, που χάθηκε στην Πορτογαλία το 2007, ο οποίος λέει ότι η υπόθεση της Μαρίας έδωσε ελπίδες στο ζευγάρι ότι θα βρεθεί και το δικό τους παιδί.

Ως τη «Μαντλίν κάποιων άτυχων γονιών» χαρακτηρίζουν άλλα μέσα ενημέρωσης την τετράχρονη Μαρία, το ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα, παραλληλίζοντας την ιστορία της με εκείνη της μικρής Μαντλίν Μακκάν που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το 2007, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της.

«Ποιο είναι αυτό το μικρό ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην Ελλάδα;», είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της Daily Mirror η οποία γράφει πως ο εντοπισμός της Μαρίας, δίνει νέες ελπίδες στους γονείς της Μαντλίν.



Αλλά και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρεται στον ιστότοπό της στη Μαρία ως την Μαντλίν κάποιων άλλων άτυχων γονιών.

Την ιστορία της τετράχρονης δημοσιεύει και η βρετανική Telegraph, ενώ και αμερικανικές ιστοσελίδες, όπως το usatoday αναφέρονται στη μικρή, σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι πραγματικοί της γονείς.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης