Ζούσαν σαν αιχμάλωτες πολέμου στο σπίτι του Κάστρο

Ζούσαν σαν αιχμάλωτες πολέμου στο σπίτι του Κάστρο

Δύο από τις τρεις γυναίκες υποφέρουν από υποσιτισμό, απώλεια ακοής και μυϊκές βλάβες από τα βασανιστήρια που υπέστησαν - Ο απαγωγέας φερόταν καλύτερα στη Μπέρι

Ζούσαν σαν αιχμάλωτες πολέμου στο σπίτι του Κάστρο
Σαν αιχμάλωτες πολέμου ζούσαν στο υπόγειο του σπιτιού του Άριελ Κάστρο η Τζίνα Ντετζίζους και η Μισέλ Νάιτ, δύο από τις τρεις κοπέλες που είχαν πέσει θύματα απαγωγής για δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με το Reuters, οι κοπέλες υποφέρουν από υποσιτισμό, απώλεια ακοής και μυϊκές βλάβες από τα βασανιστήρια που υπέστησαν.

Το υπόγειο στο οποίο πέρασαν δέκα περίπου χρόνια από τη ζωή τους είχε αλυσίδες στους τοίχους και λουριά σκύλων στο ταβάνι.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, οι γυναίκες  ήταν δεμένες με κολλητική ταινία σε θέσεις «που προκαλούν στρες» για μεγάλο χρονικό διάστημα και που τους άφησαν πληγές και άλλους τραυματισμούς.

«Όταν ο Άριελ έφευγε για μεγάλο χρονικό διάστημα, έδενε με κολλητική ταινία διάφορα μέρη του προσώπου τους, ακόμα και τα μάτια τους, αφήνοντας μόνο ένα μικρό άνοιγμα για να μπορούν να αναπνέουν. Στη συνέχεια τραβούσε την ταινία, αφαιρώντας δέρμα και μαλλιά» δήλωσε η μια πηγή.
Κλείσιμο

Μάλιστα, ο απαγωγέας έπαιζε ένα αρρωστημένο παιχνίδι με τις γυναίκες, χρησιμοποιώντας το φαγητό για να τις βασανίσει, αφού έφερνε φαγητό μόνο στη μια ή τις δύο γυναίκες, αφήνοντας τις άλλες να παρακολουθούν ή έτρωγε μόνο αυτός μπροστά τους.



Η Ντετζίζους και η Νάιτ είναι σε χειρότερη κατάσταση από την Μπέρι η οποία κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του τρόμου και να ειδοποιήσει την αστυνομία- καθώς ο Κάστρο φέρεται να της φερόταν «καλύτερα».

«Υπάρχει λόγος που έχετε δει μόνο φωτογραφίες της Αμάντα Μπέρι» είπε μια από τις πηγές.
 
Ο Κάστρο κρατούσε συνήθως την Τζίνα Ντετζίζους και την Μισέλ Νάιτ στο υπόγειο, ενώ έπαιρνε κοντά του την Μπέρι, η οποία είναι και μητέρα του παιδιού του.

Πάντως, όλα αυτά τα χρόνια οι τρεις γυναίκες ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.



Μάλιστα, μετά την απελευθέρωσή της η  Νάιτ επέλεξε να ζήσει με την οικογένεια της Ντετζίζους, την οποία «νιώθει σαν αδερφή της».

Ωστόσο, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η Νάιτ δεν έχει δει ακόμη την οικογένειά της και δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει καθώς πριν την απαγωγή της από τον Κάστρο, σε ηλικία 20 ετών, είχε πέσει πολλές φορές θύμα κακοποίησης από συγγενικό της πρόσωπο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης