Πώς η Ολλανδία νομιμοποιεί την παιδεραστία

Πώς η Ολλανδία νομιμοποιεί την παιδεραστία

Η Ελληνίδα παιδόφιλος, ο διεστραμμένος γ.γ. του ολλανδικού υπουργείου Δικαιοσύνης και η «συγγνώμη» από την Εκκλησία...

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η ένωση Martijn, η ήδη διαβόητη οργάνωση των Ολλανδών παιδεραστών, τέθηκε εκτός νόμου με δικαστική απόφαση. Εφέτος όμως, η Martijn δικαιώθηκε: Το εφετείο της περιφέρειας Αρνχεμ-Λεεουβάρντεν, απεφάνθη ότι η Martijn πρεσβεύει μεν αντιλήψεις που αντίκεινται στα χρηστά ήθη της ολλανδικής κοινωνίας, αλλά δεν αποτελεί άμεση απειλή για την ασφάλειά της. Επομένως, η διαταγή για την άμεση διάλυσή της αναιρείται, κάτι που επιτρέπει αυτομάτως στα μέλη της να εξακολουθήσουν το «διαφωτιστικό» τους έργο.

Παρόλο που η κατακραυγή εναντίον τους φτάνει στα όρια της αυτοδικίας από απλούς πολίτες, τα πρωτοπαλίκαρα της Martijn τυπικά δικαιούνται να κηρύττουν την απελευθέρωση των σεξουαλικών σχέσεων ανάμεσα σε ενηλίκους και παιδιά -με ένα, τυπικό μάλλον, ελάχιστο όριο ηλικίας τα 12 έτη.

Ασχέτως εάν ο πρόεδρός της, Αντ φαν ντεν Μπεργκ είναι στη φυλακή για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, η υπόληψη της Martijn αποκαταστάθηκε από την ολλανδική δικαιοσύνη. Το βασικό επιχείρημα των εφετών που ανέτρεψαν την πρωτόδικη απόφαση εις βάρος της παιδοφιλικής οργάνωσης, ήταν ότι «η ολλανδική κοινωνία είναι σε θέση να προστατεύσει τον εαυτό της από κινδύνους όπως η παιδεραστία».

Ωστόσο, το τι μπορεί να κάνει η ολλανδική κοινωνία δεν φαίνεται μόνο από την ευνοϊκή στάση ενός δικαστηρίου απέναντι στη Martijn αλλά και από τα στοιχεία που δημοσιεύει το Ολλανδικό Ινστιτούτο Νεότητας: Σύμφωνα με τη μελέτη ΝPM-2005 τα κακοποιημένα παιδιά ηλικίας 0-18 ετών υπολογίζονται σε 107.200. Ο αριθμός αφορά, προφανώς, στο έτος 2005 όταν και διενεργήθηκε η συγκεκριμένη έρευνα στο σύνολο της χώρας, όμως πρόσφατα στοιχεία που παρουσιάζει ο ίδιος φορέας μαρτυρούν ότι οι καταγγελίες για ενδεχόμενη κακοποίηση παιδιών έχουν αυξηθεί κατά 75% τα τελευταία χρόνια. Το Ολλανδικό Ινστιτούτο Νεότητας παραδέχεται με λύπη του επίσης ότι το ποσοστό των παιδιών που χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης είναι υψηλότερο στην Ολλανδία από πολλές άλλες χώρες του ΟΟΣΑ.


Η Ελληνίδα παιδόφιλος


Πέρα από τα στοιχεία και τους αριθμούς, η παιδεραστία υπενθυμίζει συχνά την αποτρόπαια παρουσία της επί ολλανδικού εδάφους. Πριν από δύο χρόνια οι ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν «το μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστών στο ίντερνετ» όπως είχε χαρακτηριστεί τότε. Δεκάδες άτομα συνελήφθησαν και η Europol ανακοίνωσε ότι διέσωσε 230 παιδιά από την ασέλγεια και την κακοποίηση. Η εστία του κακού ήταν μια κοινότητα ομοφυλόφιλων και παιδόφιλων που επικοινωνούσε μέσω του boylover.net, το οποίο είχε την έδρα του στο Αμστερνταμ.

Όμως ακόμη και το πιο πρόσφατο σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια μια Ελληνίδα, συνδεόταν επίσης με την Ολλανδία: Η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών Ισαβέλλα Ακτύπη, κατέληξε να προφυλακιστεί αναμένοντας τη δίκη για τη δράση της ως παιδόφιλης, ύστερα από τις εις βάρος της ενοχοποιητικές αποκαλύψεις Ολλανδών δημοσιογράφων.

Η Ακτύπη, μολονότι αρνείται κάθε κατηγορία επικαλούμενη «επιστημονικό ενδιαφέρον» για τους παιδόφιλους, ήταν μέλος της ένωσης Martijn. Μάλιστα, η Ελληνίδα καθηγήτρια έχαιρε τέτοιας εκτίμησης στην κοινότητα των παιδεραστών, ώστε το δικό της όνομα ήταν το πρώτο που ήρθε στο μυαλό του πλέον προβεβλημένου στελέχους της Martijn, του Μάρτιν Ουιτενμπόγκααρντ, όταν οι δημοσιογράφοι-ντεντέκτιβ τού ζήτησαν να τους υποδείξει κάποιον που θα μπορούσε να τους προμηθεύσει φρέσκια παιδική σάρκα ώστε να ικανοποιήσουν τις νοσηρές τους ορέξεις.

Ο Ουιτενμπόγκααρντ, βαθιά πεπεισμένος ότι εκπροσωπεί ένα δίκαιο αίτημα, όπως ήταν φυσικό υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας για τη δημιουργία πολιτικού παιδοφιλικού φορέα. Το PNVD, το οποίο ευαγγελιζόταν την «αγάπη για τον πλησίον, την ελευθερία και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα» προέτασσε αιτήματα όπως τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας για ιδιωτική χρήση, τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής συνεύρεσης ανθρώπων και ζώων, την κατάργηση της νομικής υπόστασης του γάμου, την απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος ζώων, ψαριών κ.λπ. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι εν ονόματι των παιδιών, το PNVD διεκδικούσε το δικαίωμα να ψηφίζουν, να κάνουν σεξ, να παίζουν τυχερά παιχνίδια, να επιλέγουν τον τόπο κατοικίας τους και να κάνουν χρήση ελαφρών ναρκωτικών άτομα που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Ουιτενμπόγκααρντ, ως εκπρόσωπος του υπό ίδρυση κόμματος των παιδεραστών, το 2006 διατυμπάνιζε την ριζοσπαστική του ηθική καυτηριάζοντας τη συντηρητική ολλανδική κοινωνία με δηλώσεις όπως «οι γονείς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους σαν να είναι κτήματά τους. Στην πραγματικότητα όμως τα παιδιά ανήκουν στον καθέναν. Τα παιδιά σήμερα είναι υπερπροστατευμένα. Μια παιδοφιλική σχέση είναι τελείως ανέφικτη».

Η πλειονότητα των Ολλανδών, αντί να πειστεί από το κήρυγμα του Ουιτενμπόγκααρντ, προτίμησε να του κόψει τα φτερά, αφαιρώντας οποιαδήποτε ελπίδα θα μπορούσε να έχει για είσοδο του PNVD στο κοινοβούλιο. Προκειμένου να εξασφαλίσουν έστω και μία βουλευτική έδρα, οι παιδόφιλοι έπρεπε να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 60.000 ψήφους, κάτι που αποδείχθηκε εντελώς απίθανο στις προεκλογικές σφυγμομετρήσεις. Τα γκάλοπ έδειξαν ότι, εάν συμμετείχε στις εκλογές, το PNVD δεν θα έβρισκε περισσότερους από 1.000 ψηφοφόρους. Υπό την πίεση των οργίλων αντιδράσεων, όχι μόνο της ολλανδικής κοινωνίας αλλά και της διεθνούς κοινότητας, το επίδοξο κόμμα των παιδόφιλων δεν κατάφερε να επιβάλει το θράσος των ηγετικών του στελεχών, δεν συμμετείχε ποτέ στις εκλογές και τελικά διαλύθηκε το 2010. Παρόλ' αυτά, η απόφαση του εφετείου που αίρει το καθεστώς παρανομίας από την οργάνωση Martijn, υπό μία έννοια αναπτερώνει τις ελπίδες του Ουιτενμπόγκααρντ. Ακόμη χειρότερα, όμως, επιβεβαιώνει έμμεσα τους φόβους όσων θεωρούν ότι η παιδεραστία έχει απλώσει πλοκάμια σε θεμελιώδεις θεσμούς του ολλανδικού κράτους όπως η δικαιοσύνη και η εκκλησία. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ορισμένοι διακρίνουν ένα ευρύτερο, καταχθόνιο σχέδιο νομιμοποίησης της παιδοφιλίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Οι διεστραμμένοι δικαστικοί

Το διαδίκτυο βοά από τις καταγγελίες εις βάρος του Γιόρις Ντεμίνκ, του γενικού γραμματέα του ολλανδικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ο οποίος θεωρείται αμετανόητος παιδεραστής.

Ο Ντεμίνκ πρόσφατα παραιτήθηκε των καθηκόντων του, οργανώσεις όμως κατά της παιδοφιλίας βάλλουν ασταμάτητα εναντίον του απαιτώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης -της οποίας βεβαίως ο ίδιος προΐστατο έως πρόσφατα. Σε διαδικτυακούς τόπους όπως το arrestdemmink.com, μπορεί να διαβάσει κανείς σημεία και τέρατα από το διεστραμμένο βίο του Ντεμίνκ, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει ακόμη και κατάχρηση εξουσίας προκειμένου να ικανοποιεί τη διαστροφή του. Συνήθιζε να μετατρέπει τους συνεργάτες του σε προαγωγούς, διατάζοντας τους να εφοδιάζουν την κρεβατοκάμαρά του με άγουρα παιδικά κορμιά. Λόγω των διασυνδέσεων και της ισχύος του, οι φοβερές καταγγελίες εναντίον του δεν διατυπώνονται ποτέ επίσημα, καθώς λέγεται ότι η ολλανδική κυβέρνηση υποκύπτει παγίως σε έναν στυγνό εκβιασμό: Ο Ντεμίνκ υποτίθεται ότι κρατά στα χέρια του κάποια πολύ βρώμικα μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας.

Στον Ντεμίνκ χρεώνεται, μεταξύ πολλών άλλων ακατανόμαστων, ο βιασμός ενός 14χρονου άστεγου Τούρκου. Η υπόθεση Γιόρις Ντεμίνκ είναι ένα σκάνδαλο που περιμένει να ξεσπάσει. Και εάν αυτό συμβεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ορισμένων, ο διασυρμός της χώρας θα είναι παγκόσμιος, καθώς, υποτίθεται ότι ακόμη και το Διεθνές Δικαστήριο θα αναγκαστεί να αποχωρήσει εις ένδειξιν συμβολικής διαμαρτυρίας από τη Χάγη.

To 2009 κάποιοι θέλησαν να αναλάβουν δυναμικά δράση ενάντια στους παιδόφιλους και δημιούργησαν την ιστοσελίδα stopkindersex.com, η οποία αναφερόταν μεν στον ολλανδικό ζόφο, ήταν καταχωρισμένη όμως ως ιδιοκτησία μιας αμερικανικής εταιρίας. Εκεί δημοσιεύονταν ονόματα, φωτογραφίες, ακόμη και διευθύνσεις Ολλανδών παιδεραστών, σε μια επιχείρηση αποκάλυψης και διαπόμπευσης. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν αρκετά μέλη του δικαστικού κυκλώματος, οι οποίοι αντικατηγόρησαν το stopkindersex.com για συκοφαντία. Περιττό να σημειωθεί ότι η σελίδα έπαψε να λειτουργεί.


«Συγγνώμη» από την Εκκλησία


Καθώς ο Μαρκ Ντιτρού πλησιάζει στη συμπλήρωση δεκαετίας πίσω από τα κάγκελα των βελγικών φυλακών, λίγο πέρα από τα σύνορα, η Ολλανδία διχάζεται από τον εφιάλτη των παιδεραστών που διεκδικούν την νομιμοποίησή τους. Τα εγκλήματα του Ντιτρού, ο οποίος το διάστημα 1995-'96 είχε απαγάγει και βιάσει έξι κοριτσάκια, τέσσερα από τα οποία τελικά απεβίωσαν, έχουν στιγματίσει, όχι μόνο το Βέλγιο αλλά ολόκληρη τη βόρεια Ευρώπη. Οταν λοιπόν το 2007 κυκλοφόρησε στη Γερμανία από κρατικό φορέα ένα φυλλάδιο που ενημέρωνε τους γονείς για την ορθή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νηπίων, συστήνοντας στους πατεράδες «να μην παραμελούν την φροντίδα της κλειτορίδας των κοριτσιών τους», οι αντι-παιδόφιλοι εξερράγησαν -και όχι άδικα.

Από την άλλη, οι θεωρίες συνωμοσίας που τείνουν να διακρίνουν την έσχατη διαφθορά στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας, επιβεβαιώνονται τακτικά, καταρρακώνοντας την αίγλη της ως ηθικού καταφυγίου. Το Δεκέμβριο του 2011 οι κεφαλές της ρωμαιοκαθολικής ολλανδικής εκκλησίας ζήτησαν δημόσια συγνώμη από χιλιάδες παιδιά που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ προσέρχονταν ευλαβικά στη λειτουργία ή το κατηχητικό. Σύμφωνα με μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 34.000 Ολλανδοί πολίτες, αποδείχθηκε ότι κατά την περίοδο 1945-1981 περίπου 20.000 παιδιά αναγκάστηκαν να υποκύψουν στους ιερωμένους που ήθελαν να τους δείξουν πολύ διαφορετικά πράγματα από το δρόμο της αρετής.

Η Ολλανδία, λόγω της απόφασης του εφετείου υπέρ της οργάνωσης Martijn αναδεικνύεται σε παράδεισο για παιδεραστές, οι αποκαλύψεις όμως πολλαπλασιάζονται σε όλη την Ευρώπη και αφορούν πλέον ακόμη και δημόσια πρόσωπα, «υπεράνω πάσης υποψίας». Για την πλειονότητα, η επιδίωξη των παιδεραστών να πείσουν ότι τα παιδιά συναινούν απολύτως συνειδητά στις ειδεχθείς σεξουαλικές τους ορέξεις, παραμένει εξωφρενική.

ΣΧΟΛΙΑ (15)

Έλεος πια με τα γυφταριά του ελλαδιστάν!!

Το κακό ξέρετε ποιο είναι τώρα?? Ότι μετά από αυτό το γεγονός θα βγει ο κάθε καράβλαχος γυφτοελληνάρας και θα το παίξει υπερήφανος για τη γυφτιά του!! Καλός ο αποπροσανατολισμός από την πραγματικότητα, καλή η υποκριτική και τεχνητή λογοδιάρροια, αλλά το μπουρδέλο μπουρδέλο!! Ο γύφτος, όσο περήφανος και να 'ναι, παραμένει γύφτος και αυτό δεν αλλάζει μέχρι να πεθάνει!! Ζείτε σε μία μεγάλη τουαλέτα και έχετε καταντήσει σαν τους πακιστανούς!! Έχετε πολλά κοινά και δεν το παραδέχεστε!! Μόνο που εσείς βγήκατε νωρίτερα από τη σόμπα και γι'αυτό είστε λίγο πιο λευκοί!! Υπάρχουν βέβαια και ανάλογα στατιστικά και στο ελλαδιστάν και βλέπουμε ήδη πολλά από εσάς τα κόπρανα να έχετε τέτοιες ανώμαλες ορέξεις για παιδάκια!! Απλώς επειδή εκεί το είπαν δημόσια, εσείς ως κλασικά διπρόσωπα υποκριτικά ανάπηρα κόπρανα βρήκατε την ευκαιρία να γαντζωθείτε ΚΑΙ από αυτό, μπας και δικαιολογηθείτε για το συνεχές σας βρίσιμο κατά της Ευρώπης!! Είστε εγκεφαλικά ανάπηροι και πολλοί από εσάς έχετε ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ!! Για εσάς πάντα θα φταίνε όλοι οι άλλοι!! Κι όμως, όσο κι αν πονάει, δε φταίνε ούτε οι πολιτικοί που ψηφίζατε επίμονα και οι οποίοι προέρχονται από εσάς, ούτε κανένας ξένος!! Μόνο ο ηλίθιος ο εαυτούλης σας!! Και γι'αυτό σας βρίζουν όλοι έξω κι έχουν απόλυτο δίκιο!! Πονάει πολύ και το ξέρετε!! Αντί να ασχοληθείτε λοιπόν με το τριτοκοσμικό ελλαδιστάν, ασχολείστε με τα διεστραμμένα και άρρωστα μυαλά των Ολλανδών!! Μη μιλήσω όμως και για εσάς τα κόπρανα και για το τι γίνεται στα σπίτια σας, τότε θα φάτε καλά!! Αφήστε την τεμπελιά λοιπόν, μη βλέπετε τη δουλειά ως τυπικότητα, αφού όσες ώρες και να δουλεύετε είστε αντιπαραγωγικοί, δεν παράγετε ούτε έργο ούτε τίποτα άλλο, ενώ άλλοι λαοί με λιγότερες ώρες πραγματική δουλειάς έχουν κάνει ένα πραγματικά σύγχρονο κράτος!! Μην ψάχνετε αφορμή από τα κακά του εξωτερικού να γίνεστε κάθε φορά οι αντιδραστικοί και απομονωμένοι χιμπατζήδες της Ευρώπης!! Αφήστε τα κλισέ και τα πολλά ρητά και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα!! Είναι κατάντια αυτό που έχετε!! Λίγα λόγια λοιπόν και πολλή δουλειά!! ;-)

Αδίστακτος

Όπως είπε και ένας φίλος εδώ, να μας δώσουν το δικαίωμα να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Μπορεί ο άλλος να βιάσει; Ασε με εμένα να του τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Απλό (που θα το κάνω είτε μου το επιτρέψεις με νόμο είτε οχι) . Η ηθική κάθε μέρα ξεφτιλίζεται και η ξεφτίλα προστατεύεται με το πολιτικαλ κορεκτ της αμερικουλας

ARXONTISSA

ΣΥΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΙ.....ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΙΣ ,,,ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΙΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΟΥ....ΣΥΓΝΟΜΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟ ΑΚΟΜΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΙ ....Κ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΙΜΑΣ ΚΛΕΞΑΝ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΦΙΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΓΟΝΙΣ ΧΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΑΦΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΕΓΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΤΑ ΠΙΓΕΝΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΜΠΕΚΡΙΔΕΣ ΡΟΣΟΥΣ Κ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ....ΜΕΤΑ ΚΛΕΝΕ Κ ΟΔΙΡΟΝΤΕ ΦΙΣΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕΝΑ ΣΙΜΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΕΔΙΑ ΤΙΝ ΜΟΡΦΟΣΙ Κ ΤΟΝ ΚΙΝΔΙΝΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΝΘΡΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΙΟΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΛΓΟΥΡΑ ΚΑΤΕΥΕΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΗΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΟ ΛΙΓΟ ΕΚΙΝΙ ΤΙΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΣΑΜΙΑ ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΙΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΤΙΧΟΣ ΠΟΥ ΓΝΟΡΙΖΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΙΧΑ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΤΟΤΕΕ ΑΝΤΙΛΙΦΗΙΚΑΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΞΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΑΝ ΤΣΙΡΙΖΑ ΕΓΟ ΤΣΙΡΙΖΑΝ ΑΥΤΙ ΜΕ ΤΑΛΙΓΑ ΑΜΙΝΘΙΚΑ ΑΛΑ ΜΕ ΧΤΙΠΙΣΑΝ ΣΤΙΝ ΚΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΟΡΑΓΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΕΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΒΡΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΙΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Ι ΑΣΤΙΝΟΜΙΑ ΑΣΤΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΙΤΕ ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΛΙ ΚΙΚΛΟΦΟΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.............ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΣΗ......ΣΑΝ ΕΛΙΝΝΙΔΑ......

GAS

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ " ΤΟΥ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ " ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΘΑ ΞΕΜΥΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΑΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΩ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ

 ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟÏΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 Αυτό το βίντεο δείχνει τους Ολλανδούς να κάνουν σάτυρα, γελοιοποιώντας τούς Έλληνες.(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) http://www.youtube.com/watch?v=lVtiQu03fJc

Μάκης

@ Πετρος λές: Ξυπνατε βρε...Καλά το λες, αλλά δε μας λες τι να κάνουμε με το ξύπνημα. Εσύ τι κάνεις; Για πες μας και σε μας να κάνουμε το ίδιο.ή απλώς κάθεσαι στο πληκτρολόγιο και τα βάζεις με τους άλλους, αφήνοντας άπραγο τον εαυτούλη σου. Πες μας συγκεκριμένα πράγματα, όταν λες ξυπνάτε. Πολύ συγκεκριμένα. Κατάλαβες;

Νότης

 .." κατά την περίοδο 1945-1981 περίπου 20.000 παιδιά αναγκάστηκαν να υποκύψουν στους ιερωμένους που ήθελαν να τους δείξουν πολύ διαφορετικά πράγματα από το δρόμο της αρετής.." Και μετά πηγαίνουν οι καθολικοί και τους ζητάνε την ευλογία τους, αντί να τους καίνε ζωντανούς.... Α ρε Χριστέ, που σε λίγες μέρες γιορτάζουμε τη σταύρωσή σου, πώς τους αντέχεις. Αυτοί θέλουν παλούκωμα εδώ κάτω. Και τώρα νομιμοποίησαν και την παιδεραστία για να ενεργούν ανενόχλητοι......Φωτιά και τσεκούρι που θέλουν.....

Πετρος

 Ξυπνατε βρε. Τι λετε και απειλετε? ΔΕΝ καταλαβενετε οτι αυτο συντομα θα γινει νομος σε ΟΛΗ την ευρωπη. Μας πουλανε "ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ" και "ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ" και "ΙΣΟΤΗΤΑ" αλλα αυτα στην πραγματικοτητα ειναι η αρρωστημενες τους αντιληψεις. Αυτα θα γινουν κι εδω ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλλα κοιμαστε. Ερχονται οι ευρωπαιοι της Τροικα και ακουμε στα πιστα σκυλια και κανουμε οτι μας λενε. Στο τελος θα μας πουνε να κανουμε και τετοια πραγματα και να ειμαστε ανεκτικοι. ΞΥΠΝΑΤΕ. Θελουν να διαλυσουν την κοινωνια.

ENAS

ΠΟΙΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ???? Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ??? ή ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ???? 

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pompeo

«Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Μπορεί να χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα για να φτάσουμε εκεί που χρειάζεται να πάμε. Αλλά όλο αυτό θα γίνεται εντός του πλαισίου της συνεχιζόμενης εφαρμογής των υφιστάμενων κυρώσεων», επισήμανε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών

Trump_Obrador

Μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς ενώ τα μέλη του υπουργικού του συμβουλίου συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ ότι υπήρξαν «καλές συνεδριάσεις» με το Μεξικό και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ

ςηιτε_Ηοθσε

Ο Αμερικάνος αξιωματούχος τόνισε ότι πιστεύει ότι χαμηλότερης βαθμίδας αξιωματούχοι της Κίνας θέλουν να τερματίσουν την μονομαχία ΗΠΑ και Κίνας στην επιβολή δασμών

marriott

«Το να αποσύρουμε τα πλαστικά καλαμάκια είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους με τον οποίο οι πελάτες μας μπορούν να συνεισφέρουν στη μείωση των πλαστικών όταν διαμένουν σε εμάς», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

Syria

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στην ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι στις αρμοδιότητες του Κέντρου υποδοχής, κατανομής και εγκατάστασης προσφύγων, είναι να συνδράμει τους πρόσφυγες που επιστρέφουν από διάφορες χώρες του εξωτερικού και στην συνέχεια να τους βοηθήσει να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα