Την τιμωρία του Πιστόριους ζήτησαν οι φίλοι της νεκρής συντρόφου του

Την τιμωρία του Πιστόριους ζήτησαν οι φίλοι της νεκρής συντρόφου του

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης Ρέεβα της είπαν το τελευταίο «αντίο», στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πορτ Ελίζαμπεθ

Την τιμωρία του Πιστόριους ζήτησαν οι φίλοι της νεκρής συντρόφου του
Την ώρα που ο Όσκαρ Πιστόριους βρισκόταν ενώπιον του δικαστηρίου κατηγορούμενος για το φόνο της συντρόφου του, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φίλοι και συγγενείς της άτυχης Ρέεβα Στέενκαμπ της είπαν το τελευταίο «αντίο».

Η 29χρονη αποτεφρώθηκε σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πορτ Ελίζαμπεθ, στη Νότια Αφρική.

Η θλίψη και η οργή που νιώθουν οι άνθρωποί της φάνηκε κατά τους αποχαιρετιστήριους λόγους τους, κατά τους οποίους, οι περισσότεροι ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του Πιστόριους.

Κλείσιμο
«Είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Πρέπει να μείνει στη φυλακή» είπε ένας φίλος της κοπέλας την οποία χαρακτήρισε «άγγελο».

Μάλιστα, ο θείος της Στέενκαμπ αποκάλυψε σε δημοσιογράφους ότι η 29χρονη ήθελα να γίνει ακτιβίστρια για να βοηθά γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης.

Κατά την τελετή ακούστηκαν και τα λόγια δύο κοντινών φίλων του Πιστόριους.
 
Ο πρώτος είπε ότι ο αθλητής του εκμυστηρεύτηκε πως η Ρέεβα δεν έμοιαζε με καμία γυναίκα που είχε συναντήσει στη ζωή του.

«Ήταν άνετοι και ευτυχισμένοι μαζί» είχε γράψει σε μια λιτή ανακοίνωση.

Στην κηδεία βρέθηκε και ο φίλος του Πιστόριους στον οποίο ο 26χρονος Παραολυμπιονίκης τηλεφώνησε αμέσως μετά τη δολοφονία της κοπέλας.

Όπως δήλωσε, ο Τζάστιν Ντιβάρις, ο Όσκαρ του έλεγε συνέχεια για το πόσο «εκπληκτική» ήταν η Ρέεβα Στέενκαμπ και για το πόσο πολύ την αγαπούσε.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η σύντροφος του Ντιβάρις και καλύτερη φίλη της Στέενκαμπ, Σαμάνθα Γκρέιβενσταιν.

«Η Ρέεβα μου είχε πει ότι ο Πιστόριους της φερόταν σαν να ήταν θησαυρός και πως θα τον παντρευόταν αν της το ζητούσε» είπε η Σαμάνθα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης