O 90χρονος βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο στο Ριάντ, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων σήμερα, Παρασκευή.
Βασιλιάς της μεγαλύτερης εξαγωγικής χώρας πετρελαίου στον κόσμο και σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, είχε λάβει ιατρική περίθαλψη για φλεγμονή των πνευμόνων το 2024.
Προήδρευσε τελευταία φορά σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Τρίτη, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.