Τρελαμένοι είναι οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Τουρκία με την Εϊσάν Ακσόι μολονότι αρκετοί φαίνεται να αγνοούν ότι είναι... ανύπαρκτη καθώς είναι δημιουργία της τεχνητής νοημοσύνης.
Αιτία η στροφή της Ακσόι, που μετράει επτά μήνες «ζωής» προς το Champions League με συνεχείς αναρτήσεις στο Instagram.
Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, η Ακσόι, η οποία ισχυρίζεται ότι ζει στην Κωνσταντινούπολη, ήταν επικεντρωμένη στα ταξίδια, τις παραλίες, τις γαστρονομικές εμπειρίες σε ουρανοξύστες και τις αίθουσες διδασκαλίας.
Αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες η δημιουργός του λογαριασμού φαίνεται να συνειδητοποίησε τη δημοτικότητα του ποδοσφαίρου και σκέφτηκε: «Γιατί να μην γίνει η Ακσόι παρουσιάστρια;»
Σε μια ανάρτηση, μάλιστα, , η Ακσόι εμφανίστηκε με τις φανέλες των Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ κάτι που ιεροσυλία αν είσαι Τούρκος φίλος του ποδοσφαίρου, όπως σημειώνει η Daily Mail.
Αυτό πάντως δεν φαίνεται να περιόρισε τα μηνύματα θαυμασμού καθώς συνεχίζουν να της στέλνουν μηνύματα όπως «είσαι όμορφη σαν άγγελος», «είσαι υπέροχα όμορφη», «πώς είσαι, ομορφιά της καρδιάς μου, πριγκίπισσα, σουλτάνα, ομορφιά», «τι όμορφο χαμόγελο! Είσαι απολύτως εκπληκτική», «πόσο υπέροχη, είναι τόσο όμορφη, σέξι, κομψή, η καλύτερη στην τηλεόραση».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.