Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εισήχθη στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Τορ Βεργκάτα της Ρώμης.
Ο 86χρονος Κόπολα είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Λίγο μετά την εισαγωγή του, φέρεται να παρουσίασε ελαφρά καρδιακή αρρυθμία και οι γιατροί, στη φάση αυτή, παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του.
Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών «Ο Νονός», «Αποκάλυψη Τώρα» και πολλών άλλων γνωστών έργων, είναι ιταλικής καταγωγής και τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στην Ιταλία, εν όψει των γυρισμάτων της επόμενης ταινίας του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.