Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αυτό είναι η προσοχή των βασιλέων και άλλων υψηλών προσώπων.
Αυτό φρόντισε να δείξει την Παρασκευή σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social, κοινοποιώντας ένα άρθρο της The Sun.
«Αγαπώ τον βασιλιά Κάρολο», σχολίασε ο Τραμπ για το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας που αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας θέλει να προσφέρει στις ΗΠΑ τη δυνατότητα να γίνει κάτι σαν συνδεδεμένο μέλος στη Βρετανική Κοινοπολιτεία.
Αυτό για κάποιο λόγο άρεσε στον Τραμπ που έγραψε «Μου ακούγεται καλό!».
O Κάρολος αναμένεται να κάνει την πρόταση κατά τη διάρκεια της επικείμενης επίσκεψης του προέδρου Τραμπ στη Βρετανία παλάτι, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντάσεις μεταξύ του Λευκού Οίκου και του Καναδά εν μέσω του εμπορικού τους πολέμου.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδάς, τον οποίο ο Τραμπ θα ήθελε να καταστήσει τη 51η Πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι πλήρες μέλος της Κοινοπολιτείας.
Οι ΗΠΑ, γράφει το Politico, έχουν τη δική τους ιστορία με τη βρετανική αποικιοκρατία. Το 2026 συμπληρώνονται 250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των 13 πολιτειών από τη Μεγάλη Βρετανία.
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία