Οι Αρχές της Βόρειας Μακεδονίας ερευνούν την περίπτωση η πυρκαγιά να είναι υπόθεση διαφθοράς, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντσε Τόσκοβσκι.
Ένας Έλληνας κάτοικος της περιοχής Κότσανι, που βρίσκεται το κλαμπ μίλησε στο Mega και ανέφερε πως ένα ανιψάκι της γυναίκας του είναι ανάμεσα στα θύματα.
«Είμαστε σε σοκ δύο μέρες. Είμαστε σε πανικό. Πέθανε το ανιψάκι της γυναίκας μου 17 χρονών και σώθηκαν τελευταία στιγμή άλλα δύο ξαδερφάκια. Έχει δοθεί η εντολή όσοι ήταν μέσα στο κλαμπ να μείνουν τρεις μέρες μέσα στο σπίτι τους γιατί εισέπνευσαν τοξικά αέρια. Δεν ξέρουμε πότε θα θάψουμε τα παιδιά μας. Περιμένουν οι γονείς ακόμα δε μας έχουν ειδοποιήσει πότε μπορούμε να τα θάψουμε. Κάηκαν 59 νέα παιδιά και άλλα 45 χαροπαλεύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα υπογράμμισε ότι αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο, «σε δυο λεπτά πέθαναν τα παιδιά».
«Άλλα παιδιά ποδοπατήθηκαν κι άλλα έπαθαν ηλεκτροπληξία. Μέσα σε δύο λεπτά χάθηκαν τα παιδιά», σημείωσε ο Νεκτάριος Νικολαΐδης.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.