Το υπουργείο Άμυνας και οι Ομοσπονδιακές Ένοπλες Δυνάμεις της Γερμανίας «παγώνουν» τους λογαριασμούς τους στην πλατφόρμα «Χ», καθώς «η ανταλλαγή επιχειρημάτων καθίσταται εκεί όλο και πιο δύσκολη».
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο, στο εξής θα χρησιμοποιούνται κυρίως οι πλατφόρμες WhatsApp, Instagram και You Tube, καθώς και η ιστοσελίδα του υπουργείου και της Bundeswehr. Το υπουργείο Άμυνας διευκρινίζει επίσης ότι δεν καταργεί τους λογαριασμούς του στο «Χ», αλλά διατηρεί το δικαίωμα σε εξαιρετικές περιπτώσεις να τοποθετηθεί μέσω «Χ», ειδικά σε περιπτώσεις εκστρατείας παραπληροφόρησης.
Την έξοδό τους από το «Χ» ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων 60 πανεπιστημιακά ιδρύματα, τα συνδικάτα Ver.di και GEW, αλλά και το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.