ΗΠΑ: Με τον Τραμπ συναντήθηκε ο CEO του Netflix και υποστηρικτής των Δημοκρατικών, Τεντ Σαράντος
Ο Σαράντος θέλει να χτίσει σχέσεις με την επερχόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ - Ο Τραμπ θα συναντηθεί και με τον Τζεφ Μπέζος
Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Τεντ Σαράντος, συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ στην κατοικία του στη Φλόριντα την Τρίτη «για να χτίσει σχέσεις» με τη νέα του κυβέρνηση, ανέφεραν οι Financial Times.
Ο Σαράντος υπήρξε ιστορικά πολιτικός υποστηρικτής των υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος. Έκανε δωρεές για την υποστήριξη του προέδρου Μπάιντεν, του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και της υποψήφιας για τις προεδρικές εκλογές των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με το OpenSecrets που παρακολουθεί τα οικονομικά των προεκλογικών εκστρατειών.
«Αλλά την Τρίτη, έγινε η τελευταία προσωπικότητα υψηλού προφίλ στην Αμερική που επισκέφθηκε το θέρετρο Μαρ-ο-Λάγκο του Ντόναλντ Τραμπ για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλεγμένο Ρεπουμπλικανό πρόεδρο και να οικοδομήσει δεσμούς με τη νέα του διοίκηση», γράφει το δημοσίευμα.
Σημειώνεται ότι εκτός από τη συνάντηση με τον Σαράντος, ο Τραμπ έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί την Τετάρτη με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος, την επίσκεψη του οποίου στη Φλόριντα είχε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα η Wall Street Journal.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.