IDF: Η Χεζμπολάχ έχασε τον ηγέτη της και το Ισραήλ πρέπει να συνεχίσει να την πλήττει
Ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούσαν πάνω από τη Βηρυτό κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνέχισαν και κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με τις δυνατές εκρήξεις των νέων αεροπορικών πληγμάτων να αντηχούν στην πρωτεύουσα
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων δήλωσε ότι η ένοπλη, σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου έχει χάσει τα όπλα της, τα στελέχη της και τον αρχηγό της από τα ισραηλινά πλήγματα και ότι το Ισραήλ πρέπει να συνεχίσει να την πλήττει σφοδρά.
«Έχασε τον επικεφαλής της και πρέπει να συνεχίσουμε να πλήττουμε σκληρά τη Χεζμπολάχ», είπε ο Χερτσί Χαλεβί.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, από τα σημερινά πλήγματα σκοτώθηκαν 32 άνθρωποι στην περιοχή Αΐν Ντελέμπ στα νότια και τουλάχιστον άλλοι 25 στην Μπααλμπέκ-Χερμέλ στα ανατολικά. Τις δύο προηγούμενες ημέρες σκοτώθηκαν επίσης 14 διασώστες.
Με βάση στοιχεία του υπουργείου, περισσότεροι από 1.000 Λιβανέζοι σκοτώθηκαν και 6.000 τραυματίστηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Δεν διευκρινίστηκε πόσοι από αυτούς είναι άμαχοι. Η κυβέρνηση λέει ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι, δηλαδή σχεδόν το ένα πέμπτο του πληθυσμού της χώρας, έχει εκτοπιστεί.
Ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούσαν πάνω από τη Βηρυτό κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνέχισαν και κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με τις δυνατές εκρήξεις των νέων αεροπορικών πληγμάτων να αντηχούν στην πρωτεύουσα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.