Οι ηγέτες των συντηρητικών στη Γερμανία συμφώνησαν να είναι ο αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φρίντριχ Μερτςυποψήφιος για την καγκελαρία στις ομοσπονδιακές εκλογές της ερχόμενης χρονιάς, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας και αρχηγός της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) Μάρκους Ζέντερ.
«Με λίγα λόγια, το ζήτημα του υποψηφίου για την καγκελαρία κρίθηκε - θα είναι ο Φρίντριχ Μερτς», δήλωσε ο Ζέντερ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μερτς.
Θυμίζεται πως και ο νυν καγκελάριος Όλαφ Σολτς έχει δηλώσει μέσα στο καλοκαίρι πως θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, παρά τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή