Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα πως βρίσκονταν μέλη του στρατιωτικού του βραχίονα σε ανακηρυγμένη ανθρωπιστική ζώνη στη Χαν Γιούνις, όπου ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε τη νύχτα βομβαρδισμό εναντίον «κέντρου διοίκησης και ελέγχου».
«Οι κατηγορίες της κατοχής (σ.σ. του Ισραήλ) για την παρουσία μαχητών της αντίστασης είναι ξεδιάντροπο ψέμα», τόνισε η Χαμάς μέσω Telegram.
Η πολιτική προστασία της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε νωρίτερα πως τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 60 τραυματίστηκαν στον ισραηλινό βομβαρδισμό στην Αλ Μαουάσι, στη Χαν Γιούνις (νότια).
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.