Βέλγιο: Σχεδόν 30 σχολεία έκλεισαν λόγω συναγερμού για βόμβα
Ο συναγερμός «ήχησε» για τα βελγικά σχολεία χθες το βράδυ
Πολλά βελγικά σχολεία στις περιφέρειες των Βρυξελλών και του Μπραμπάντ στο Βέλγιο θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για τους μαθητές έπειτα από συναγερμό για βόμβα που κηρύχθηκε αργά χθες, Κυριακή, το βράδυ, ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας της στο Ίντερνετ η διεύθυνση εκπαίδευσης Βαλονίας-Βρυξελλών.
Τα 27 σχολεία, για τα οποία η αρμόδια αρχή αποφάσισε να κλείσουν «σε αυστηρή συμμόρφωση με την αρχή της προφύλαξης», επιθεωρούνται από την αστυνομία και περαιτέρω ενημέρωση αναμένεται στη διάρκεια της ημέρας.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.