Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε «ασφαλές» καταφύγιο βρισκόταν η οικογένεια του δημοσιογράφου του Al Jazeera που σκοτώθηκε στη Γάζα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σε «ασφαλές» καταφύγιο βρισκόταν η οικογένεια του δημοσιογράφου του Al Jazeera που σκοτώθηκε στη Γάζα

Η οικογένεια του Αλ-Νταχντού εκτοπίστηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ που πίστευαν ότι θα ήταν ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν

Collage_Maker-26-Oct-2023-12-37-AM-1098
Το Al Jazeera αναφέρει ότι ο επικεφαλής του γραφείου του στη Γάζα, Γουαέλ Αλ-Νταχντού, έχασε τη σύζυγο, τον γιο και την κόρη του σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Η έκρηξη έπληξε ένα σπίτι στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, όπου η οικογένεια του δημοσιογράφου βρισκόταν σε καταφύγιο μετά την εκτόπισή της, σύμφωνα με το Al Jazeera.



Κλείσιμο
«Μέλη της οικογένειας του συναδέλφου μας Γουαέλ Αλ-Νταχντού, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου, του γιου και της κόρης του, σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό», έγραψε το Al Jazeera σε μήνυμα που έστειλε την Τετάρτη.



Ο παρουσιαστής του Al Jazeera Αμπντισαλάμ Φαρά ανακοίνωσε τους θανάτους στον αέρα, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του.



Η οικογένεια του Αλ-Νταχντού εκτοπίστηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ που πίστευαν ότι θα ήταν ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν, δήλωσε το γραφείο του Al Jazeera στη Ραμάλα.





Ειδήσεις σήμερα:

Συνάντηση του επικεφαλής της Χαμάς με τον Τούρκο ΥΠΕΞ - «Απαράδεκτες οι επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα»

Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη κι εγώ, λέει ο Νετανιάχου

Δημοσκόπηση GPO: Μόλις μία μονάδα πάνω από το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσε στο 12,9% - Στο 36,6% η ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης