Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου: Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη κι εγώ

Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου: Όλοι θα λογοδοτήσουν για την επίθεση της Χαμάς, ακόμη κι εγώ

Προετοιμαζόμαστε για τη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα, η Χαμάς είναι καταδικασμένη, τόνισε σε μήνυμά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

netanyahu_arthro
Η χώρα «προετοιμάζεται» για χερσαία εισβολή στη Γάζα και τα στρατεύματα έχουν ήδη «εξουδετερώσει χιλιάδες τρομοκράτες» τόνισε σε μήνυμά του προς τον Ισραηλινό λαό ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Την ίδια στιγμή, σε ότι αφορά τις επικρίσεις για την ολιγωρία που επέτρεψε την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «όλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν, ανάμεσά τους κι εγώ».



Τόνισε πως προτεραιότητες είναι η απελευθέρωση των ομήρων και η διάλυση της Χαμάς, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι καταδικασμένοι».

Κλείσιμο
Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της χερσαίας επιχείρησης τόνισε ότι «Θέλω να το ξεκαθαρίσω, το χρονοδιάγραμμα της επιχείρησης των IDF καθορίζεται ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο που διευθύνει τον πόλεμο μαζί με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου». 

Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες της χερσαίας επιχείρησης, λέγοντας ότι δεν είναι γνωστές στο κοινό κι έτσι θα έπρεπε να είναι. «Εργαζόμαστε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες βέλτιστες συνθήκες για τις επόμενες επιχειρήσεις τους» υπογράμμισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Παράλληλα, προέτρεψε τους Ισραηλινούς «να μην ξεχάσουν ούτε για μια στιγμή» εκείνους που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της Χαμάς. «Είναι σαν να βάζουν χιλιάδες βέλη στην καρδιά μας που αιμορραγεί» είπε, προσθέτοντας ότι θα «οριστεί εθνική ημέρα πένθους για να θυμόμαστε τα θύματα».

«Ο ρόλος μου είναι να οδηγήσω αυτή τη χώρα και το λαό της σε μια ολοκληρωτική νίκη επί των εχθρών μας» πρόσθεσε κι υπογράμμισε πως «Μαζί θα πολεμήσουμε και μαζί θα νικήσουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ σε Ερντογάν: Χαμάς=ISIS, ο πρόεδρος της Τουρκίας υπερασπίζεται μία τρομοκρατική οργάνωση

Χαλκιδική: «Αν δεν είχα γυρίσει το όπλο, τώρα θα ήμουν νεκρή» περιγράφει η 27χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην της

Συγγνώμη ζήτησε Κύπριος YouTuber για βίντεο όπου ταξίδευε στην Ιαπωνία χωρίς να πληρώνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης