Ερντογάν: Ακυρώνει το πρόγραμμά του – Είναι άρρωστος με «βαρύ κρυολόγημα»
Ο Τούρκος πρέοδρος ακυρώνει το πρόγραμμα για σήμερα και αύριο που θα μετείχε στη Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, όπου θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνλόγω ασθένειας για σήμερα, Τετάρτη (4/10) και αύριο Πέμπτη (5/10) ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.
Σύμφωνα με την τουρκική πλευρά, όπως μετέδωσε το ΣΚΑΪ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει βαρύ κρυολόγημα.
Για σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε προγραμματίσει να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Αύριο είχε προγραμματίσει ότι θα μεταβεί στη Γρανάδα για τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στην οποία θα συμμετείχε η Τουρκίαμαζί με περίπου 45 χώρες. Στη Σύνοδο θα συμμετέχει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός σύντομου τετ α τετ μεταξύ των δύο ηγετών.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί άτυπη σύνοδος κορυφής με τη συμμετοχή μόνο κρατών-μελών της ΕΕ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.