Η διπλωματία των ΗΠΑ καλεί τον στρατό της Γκαμπόν να αποκαταστήσει το «πολιτικό καθεστώς» της χώρας και εκφράζει τη «βαθιά ανησυχία» της για την ανατροπή με πραξικόπημα του προέδρου Αλί Μπονγκό αμέσως μετά τις εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων αμφισβήτησε η αντιπολίτευση.
«Καλούμε τους υπεύθυνους να αφήσουν ελεύθερα τα μέλη της κυβέρνησης και τις οικογένειές τους, να εγγυηθούν την ασφάλειά τους και να διατηρήσουν το πολιτικό καθεστώς», τόνισε ο Μάθιου Μίλερ, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.