Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ επικαλείται τον Στάλιν, ζητώντας αύξηση της παραγωγής όπλων - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ επικαλείται τον Στάλιν, ζητώντας αύξηση της παραγωγής όπλων - Δείτε βίντεο

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας υποστήριξε ότι η Μόσχα βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ

Collage_Maker-25-Mar-2023-06-07-AM-169
Ένα απειλητικό τηλεγράφημα του Ιωσήφ Στάλιν διάβασε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε κορυφαία στελέχη της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, στη διάρκεια σύσκεψης, θέλοντας να υπογραμμίσει την ανάγκη αύξησης της εγχώριας παραγωγής όπλων.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας δημοσιοποίησε μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο, την ώρα που υπενθύμιζε στους συμμετέχοντες τα λόγια του Στάλιν: «Εάν σε λίγες ημέρες αποδειχθεί ότι παραβήκατε το καθήκον σας προς την πατρίδα, θα σας συντρίψω ως εγκληματίες», διάβασε ο Μεντβέντεφ. «Είναι απαράδεκτο τα στρατεύματά μας να υποφέρουν στο μέτωπο λόγω της έλλειψης αρμάτων μάχης, ενώ εσείς εδώ πίσω τεμπελιάζετε», έγραφε μεταξύ άλλων ο Στάλιν στο τελεσίγραφο που είχε στείλει το 1941 στους επικεφαλής στρατιωτικής βιομηχανίας, απαιτώντας περισσότερα πυρομαχικά για τα σοβιετικά τανκ.

«Σύντροφοι, θέλω να θυμηθείτε τα λόγια του αρχιστράτηγου», είπε ο Μεντβέντεφ στους ηγέτες της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας.



Στενός συνεργάτης του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Κλείσιμο
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την αναφορά στον Στάλιν, ο Μεντβέντεφ κοινοποίησε επίσης αποσπάσματα συνέντευξης που παραχώρησε σε Ρώσους δημοσιογράφους, στην οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Τα σενάρια για την Deutsche Bank - Πόσο κινδυνεύει η Ευρώπη από μια νέα τραπεζική κρίση

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης Λάρισας χρησιμοποιούσε τον τοπικό πίνακα τηλεδιοίκησης επί τέσσερα βράδια πριν τη σύγκρουση

MasterChef 2023: Αποχώρησε ο Νικήτας, για προδοσία μίλησε ο αρχηγός των «Κόκκινων» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης