Έλον Μασκ: Ανέπτυξε νέο λογισμικό έτσι ώστε οι χρήστες του Twitter να βλέπουν πρώτα τα tweets του

Έλον Μασκ: Ανέπτυξε νέο λογισμικό έτσι ώστε οι χρήστες του Twitter να βλέπουν πρώτα τα tweets του

Φέρεται να απείλησε τους μηχανικούς του ότι θα έχαναν όλοι τις δουλειές τους αν δεν το έφτιαχναν - Όπως τόνισε θα παραδώσει τα ηνία της πλατφόρμας πριν την εκπνοή του 2023

elon_musk
Τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθεί να προσελκύει σε καθημερινή βάση ο CEO της Τesla και του Twitter Έλον Μασκ καθώς νωρίτερα την Τετάρτη φέρεται να απείλησε πως θα απολύσει τους μηχανικούς της πλατφόρμας αφού τα τιτιβίσματά του κατά τη διάρκεια του «Super Bowl» είχαν λιγότερο ενδιαφέρον από εκείνα του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα στο οποίο η ομάδα «Φιλαδέλφεια Ιγκλς» αντιμετώπισαν τους «Κάνσας Σίτι Τσιφς», ο ένοικος του Λευκού Οίκου ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο με την «Πρώτη Κυρία», Τζιλ Μπάιντεν να υποστηρίζει τους «Αετούς», ενώ ο Μασκ πανηγύρισε για την ίδια ομάδα σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί.

Το τιτίβισμα του Αμερικανού προέδρου συγκέντρωσε περίπου 29 εκατομμύρια αντιδράσεις ενώ η ανάρτηση του Μασκ μόλις 9 εκατομμύρια. Μετά από αυτό, ο Μασκ φέρεται να διέταξε τους μηχανικούς της εταιρείας να κάνουν αλλαγές στην πλατφόρμα για να εξασφαλίσουν ότι τα tweets του θα έχουν καλύτερη θέση.
Επικαλούμενη πηγές κοντά στο θέμα, ο ιστότοπος «Platformer» ανέφερε ότι ο Μασκ φέρεται να απείλησε τους μηχανικούς του ότι θα έχαναν όλοι τις δουλειές τους αν δεν «διορθωνόταν» το ζήτημα.

Η ομάδα του Έλον Μασκ ανέπτυξε έναν αλγόριθμο το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πρώτα τα τιτιβίσματα του Μασκ και εν συνεχεία όλων των υπολοίπων.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν έτοιμος να πατήσει το κουμπί της νέας επίθεσης στην Ουκρανία - Συγκεντρώνει στα σύνορα μαχητικά αεροσκάφη

Αφροδισιολόγος ο 65χρονος που συνελήφθη - Έκλεινε στη 12χρονη ραντεβού στο ιατρείο του

Κούρδοι πέταξαν τρικάκια στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκκενώθηκε η ολομέλεια, φυγάδευσαν την Μετσόλα (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης