Φρίκη στη Βραζιλία: Γυναίκα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της για 20 χρόνια
Η μητέρα της γυναίκας την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο σαν κλουβί για να αντιμετωπίσει την «ψυχική της νόσο»
Για 20 χρόνια είχε κλειδωμένη την κόρη της σε μικρό δωμάτιο μια γυναίκα από τη Βραζιλία, όπως ανακάλυψαν τυχαία αστυνομικοί σε φαβέλα.
Η μητέρα της Ροζινάλβα ντα Σίλβα την είχε κλείσει σε ένα μικρό δωμάτιο όταν η κοπέλα ήταν 19 ετών γιατί πίστευε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Οι αρχές ανέφεραν ότι η Ροζινάλβα υπέφερε από ψυχική νόσο έπειτα από την απώλεια δύο παιδιών. Η μητέρα της, είπαν ακόμη, την αλυσόδεσε για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της κόρης.
Οι αστυνομικοί βρήκαν την Ροζινάλβα την περασμένη εβδομάδα εξαιρετικά αδύναμη και αφυδατωμένη, με δεμένα χέρια και πόδια. Ήταν αλυσοδεμένη μέσα σε ένα δωμάτιο με μόνο ένα μικρό παράθυρο.
Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται για υποσιτισμό, αναφέρει η Daily Mail.
Συνέλαβαν επίσης οι αστυνομικοί τη μητέρα, που ήταν μεθυσμένη, όπως και άλλον έναν άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.