ΗΠΑ: Το viral φιλί της Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις που συζητήθηκε

ΗΠΑ: Το viral φιλί της Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις που συζητήθηκε

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της αντιπροέδρου της χώρας στην ομιλία του Μπάιντεν για την Κατάσταση της Ένωσης

jill
Έναν ιδιαίτερα θερμό χαιρετισμό αντάλλαξαν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με τον σύζυγο της αντιπροέδρου της χώρας λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του Τζο Μπάιντεν για την Κατάσταση της Ένωσης.

Οι κάμερες που βρίσκονταν στο Κογκρέσο το βράδυ της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) κατέγραψαν την άφιξη της Τζιλ Μπάιντεν, η οποία χαιρέτισε αρκετό κόσμο προτού κατευθυνθεί προς τη μεριά του πανεπιστημιακού Ντάγκλας Έμχοφ, συζύγου της Καμάλα Χάρις, για να καθίσει δίπλα του και να παρακολουθήσει την ομιλία.




Φτάνοντας κοντά στον Έμχοφ, που χειροκροτούσε όρθιος καλωσορίζοντάς την (όπως και ο κόσμος στα γύρω καθίσματα) του έπιασε το χέρι και αντάλλαξαν κάτι που έμοιαζε με πεταχτό φιλί στο στόμα. Ο οικείος χαιρετισμός δεν φάνηκε να ξενίζει τους παρευρισκομένους που είχαν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω τους, οι οποίοι συνέχισαν να χειροκροτούν χαμογελαστοί.

Στο Ίντερνετ ωστόσο οι αντιδράσεις ήταν αρκετά διαφορετικές, με πολλούς να σχολιάζουν ότι αιφνιδιάστηκαν από τον τρόπο που επέλεξε να χαιρετίσει τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις η Τζιλ Μπάιντεν. To φιλί απασχόλησε και αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, με τη New York Post να το χαρακτηρίζει... «παράξενο».

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία, Δημόσιο και καταστήματα

Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η πρόταση της εισαγγελέως

Σίγουρα τις επόμενες ώρες θα έχουμε έναν ισχυρό μετασεισμό πάνω από 6,5R στην Τουρκία, λέει ο Τσελέντης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης