Μπάιντεν: «Η Τζιλ τα πάει περίφημα μετά την επέμβαση» – Της αφαίρεσαν καρκινώματα
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε εισαχθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο για επέμβαση πάνω από το δεξί μάτι και στον θώρακα
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν είναι καλά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
«Τα πάει περίφημα», είπε την Πέμπτη ο πρόεδρος Μπάιντεν και συμπλήρωσε: «Πήραμε πρωινό μαζί νωρίτερα. Αναρρώνει».
Η 71χρονη Τζιλ Μπάιντεν επισκέφθηκε την Τετάρτη το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στο Μέριλαντ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καρκινώματος πάνω από το δεξί μάτι της. Ένα δεύτερο καρκίνωμα εντοπίστηκε στο αριστερό τμήμα του θώρακά της και αφαιρέθηκε και αυτό, σύμφωνα με τον αρχίατρο του Λευκού Οίκου.
Όλος ο καρκινικός ιστός αφαιρέθηκε με επιτυχία και η γύρω περιοχή ήταν καθαρή από υπολείμματα καρκινικών κυττάρων του δέρματος. Οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν θα χρειαστούν άλλες παρεμβάσεις.
Εντοπίστηκε επίσης μια μικρή αλλοίωση στο αριστερό βλέφαρο της Τζιλ Μπάιντεν. Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία (χειρουργική αφαίρεση) και εστάλη δείγμα για βιοψία.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.