Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφδήλωσε σήμερα ότι «ήττα πυρηνικής δύναμης σε συμβατικό πόλεμο ίσως πυροδοτήσει πυρηνικό πόλεμο», αναφερόμενος στη στρατιωτική εκστρατεία της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Σε ανάρτησή του στο Telegram αναφορικά με τη στήριξη του ΝΑΤΟ προς τον ουκρανικό στρατό, ο Μεντβέντεφ δήλωσε: «Πυρηνικές δυνάμεις ποτέ δεν έχασαν μεγάλες συγκρούσεις από τις οποίες εξαρτάται η τύχη τους».
Από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Μεντβέντεφ έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι η ανάμειξη της Δύσης στην Ουκρανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο, και έχει χαρακτηρίσει τους Ουκρανούς «κατσαρίδες», με το Κίεβο να απαντά ότι αυτή η ρητορική είναι ανοιχτά γενοκτονική.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν έχει δηλώσει ότι ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου αυξάνεται, σημειώνοντας ωστόσο ότι η Ρωσία δεν έχει «τρελαθεί» και ότι θεωρεί το δικό της πυρηνικό οπλοστάσιο ως καθαρά αμυντικό αποτρεπτικό μέσο.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.