Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 51 οι νεκροί από το ναυάγιο πορθμείου σε ποταμό
Στο σκάφος επέβαιναν περίπου 90 άνθρωποι, αριθμός τριπλάσιος από τον επιτρεπόμενο
Σε 51 αυξήθηκαν οι νεκροί από το ναυάγιο πορθμείου σε ποταμό του βόρειου Μπανγκλαντές, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη τουλάχιστον 15 ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της αστυνομίας.
«Θα συνεχίσουμε την επιχείρηση έρευνας το πρωί» της Τρίτης, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).
Στο πορθμείο εκτιμάται ότι επέβαιναν περίπου 90 άνθρωποι -αριθμός τριπλάσιος από τον επιτρεπόμενο- στην πλειονότητά τους ινδουιστές προσκυνητές. Η αστυνομία αναθεώρησε τον αριθμό των αγνοουμένων (αρχικά έκανε λόγο για περίπου 60), καθώς ορισμένοι κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι την όχθη.
Λόγω της ισχυρής βροχής που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής, εκτιμάται ότι οι προσκυνητές συνωστίστηκαν στο πορθμείο προκειμένου να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους, αψηφώντας τις υποδείξεις για τον κίνδυνο ατυχήματος. Σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα, που προβλήθηκαν από το δίκτυο Channel 24, διακρίνεται η στιγμή της ανατροπής του υπερφορτωμένου σκάφους και οι σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.