Πόλεμος στην Ουκρανία - Unilever: Σταματά τις εξαγωγές και εισαγωγές προϊόντων από τη Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία - Unilever: Σταματά τις εξαγωγές και εισαγωγές προϊόντων από τη Ρωσία

Η πολυεθνική εταιρεία  τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων κόβει τις επενδύσεις και τη διαφήμιση στη χώρα - Θα συνεχίσει να διακινεί εντός ρωσικής επικράτειας μονάχα τα προϊόντα που παράγονται στη Ρωσία

Unilever
Την αναστολή εξαγωγών και εισαγωγών των προϊόντων της από τη Ρωσία, ανακοίνωσε την Τρίτη η πολυεθνική εταιρεία τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων, Unilever.

Η εταιρεία, που έχει στην κατοχή της brands, όπως τα Dove, Axe, Rexona, Cif, Ben & Jerry's και Knorr, έκανε γνωστό πως διακόπτει τις επενδύσεις της στη Ρωσία, ενώ σταματά κάθε διαφημιστική δραστηριότητα στη χώρα, αντιδρώντας έτσι στην εισβολή του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

«Έχουμε αναστείλει όλες τις εισαγωγές και εξαγωγές των προϊόντων μας από και προς τη Ρωσία και κόψαμε όλες τις δαπάνες που αφορούν σε διαφημιστικούς σκοπούς. Δεν θα επενδύσουμε άλλο στη χώρα και δεν θα επωφεληθούμε από την παρουσία μας στη Ρωσία» ανέφερε η σχετικη ανακοίνωση. «Θα συνεχίσουμε να προμηθεύουμε καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης και προϊόντα υγιεινής ρωσικής παρασκευής για τους ανθρώπους στη Ρωσία», πρόσθεσε η Unilever.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ενδέχεται να κλιμακώσει την επίθεση και «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άσχημες», εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το Μπάκιγχαμ «έκλεισε» την υπόθεση κακοποίησης της Βιρτζίνια Τζιούφρε από τον πρίγκιπα Άντριου με 7 εκατ. στερλίνες

Ειδική άδεια ασθενείας λόγω κορωνοϊού: Ηλεκτρονική αίτηση στον e-ΕΦΚΑ για τη χορήγηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης