Σε καταφύγιο έχει μετατρέψει το υπόγειο του γραφείου του μετά τη ρωσική εισβολή ο Τάσος Τσιάμης, Έλληνας κάτοικος Κιέβου. Εκεί βρίσκεται με την οικογένειά του, προσπαθώντας να περάσουν τις δύσκολες ημέρες της φρίκης.
Όπως δήλωσε στο Mega, στο υπόγειο μένουν εννέα άτομα. «Τα πράγματα δυσκολεύουν. Κάτω από το σπίτι μου φτιάχνουν χαρακώματα και προσπαθούν να σταματήσουν τον στρατό που θα έρθει», δήλωσε.
Η κατάσταση στο κέντρο του Κιέβου είναι ήσυχη από χθες. Ωστόσο, όπως αναφέρει, οι Ουκρανοίδιατηρούν την ψυχραιμία τους.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών