Ο Γάλλος πρόεδρος εστιάζει στην ανάγκη αποκλιμάκωσης - Δεν αποκλείει επίσκεψη στη Μόσχα
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι «εντός των προσεχών ωρών» θα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Αμερικανό ομόλογό του, τον Τζο Μπάιντεν, για την κρίση στην Ουκρανία. Παράλληλα, ο Μακρόν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επισκεφθεί τη Μόσχα, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης.
«Δεν αποκλείω τίποτα» είπε ο Γάλλος πρόεδρος, εξηγώντας ωστόσο ότι το ταξίδι στη Ρωσία θα εξαρτηθεί «από την πρόοδο στις συζητήσεις μας τις επόμενες ώρες».
«Η προτεραιότητά μας είναι να αποφύγουμε την κλιμάκωση της κρίσης» στην Ουκρανία, τόνισε εξάλλου ο Μακρόν, μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο Τουρκουάν της βόρειας Γαλλίας, για την άτυπη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.