Συνάντηση Μπάιντεν-Μέρκελ στο περιθώριο της G20 - Κάλεσε και τον Σολτς να συμμετάσχει στις συνομιλίες
Το γεγονός ότι η Μέρκελ και ο Σολτς θα συμμετάσχουν μαζί στη Σύνοδο αποτελεί ένδειξη συνέχειας στον τρόπο που η Γερμανία προσεγγίζει την G20
Διμερείς συνομιλίες θα έχει η καγκελάριος της Γερμανίας, Aνγκελα Μέρκελ, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στο περιθώριο της Συνόδου της G20 αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως έγινε γνωστό από Γερμανό κυβερνητικό αξιωματούχο.
Επιπλέον, η Μέρκελ κάλεσε τον πιθανό διάδοχό της, υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτς να συμμετάσχει στις διμερείς συνομιλίες με άλλους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας στο περιθώριο της Συνόδου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το γεγονός ότι η Μέρκελ και ο Σολτς θα συμμετάσχουν μαζί στη Σύνοδο αποτελεί ένδειξη συνέχειας στον τρόπο που η Γερμανία προσεγγίζει την G20, επισήμανε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στις διμερείς συναντήσεις θα είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, είπε ο ίδιος.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών