Τουρκία: «Έσκασε σαν βόμβα» λένε τα ΜΜΕ για το ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους

Τουρκία: «Έσκασε σαν βόμβα» λένε τα ΜΜΕ για το ροζ βίντεο του «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν

saner
Για είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ, αναφερόμενα στο ροζ βίντεο του πρωθυπουργού των κατεχομένων στην Κύπρο, Έρσαν Σάνερ, μετά τη διαρροή ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Αν και γίνεται αναφορά στους λόγους που οδήγησαν τον Σάνερ στην απόφαση παραίτησης και απόσυρσης από την πολιτική, έως τις 16:00 τα ηλεκτρονικά μέσα δεν έχουν δημοσιοποιήσει το επίμαχο βίντεο, αλλά επιλεκτικά κάποια στιγμιότυπα (screen shots), αν και αυτό έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες.

Η ενημερωτική πύλη haberler.com δημοσιοποίησε φωτογραφικά στιγμιότυπα, και μόνο, κάνοντας λόγο για «βίντεο που περιείχε άσεμνες εικόνες» και παρουσιάζοντας τις δηλώσεις του Σάνερ. Ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός: «Έσκασε βόμβα. Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της «ΤΔΒΚ» Έρσαν Σάνερ μετά από ερωτικό βίντεο».

To ροζ βίντεο που «έκαψε» τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους


Ο Σανέρ, υποστήριξε πως το βίντεο έχει δεχτεί ψηφιακή επεξεργασία και πως δημοσιοποιήθηκε από αριθμό που αγοράστηκε στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου και πως έγινε στόχος μιας «δολοφονίας προσωπικότητας». Ωστόσο οι ισχυρισμοί αυτοί δεν φαίνεται πως έπεισαν, αναγκάζοντάς τον να παραιτηθεί, προκαλώντας πολιτική κρίση στα κατεχόμενα.

Κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τον Σάνερ πως άργησε να παραιτηθεί αν και γνώριζε για την ύπαρξη του ροζ βίντεο τις τελευταίες μέρες.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν, όπως ο Ερσάν Σανέρ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης για τη σύλληψη του «βασιλιά» του τζόγου στα κατεχόμενα Χαλίλ Φαλιαλί, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από εκβιασμούς πολιτικών προσώπων με ροζ κασέτες και όχι μόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης