Στη Βρετανία επικρατεί αναβρασμός κι ο Τζόνσον κάνει πολυτελείς διακοπές στην Ισπανία

Στη Βρετανία επικρατεί αναβρασμός κι ο Τζόνσον κάνει πολυτελείς διακοπές στην Ισπανία

Στο στόχαστρο ο Βρετανός πρωθυπουργός απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές σε βίλα στην Ισπανία – Τον κατηγορούν ότι επέλεξε να φύγει την πλέον ακατάλληλη στιγμή

bojo_carrie
Άνω - κάτω είναι ο βρετανικός Τύπος για τις πολυτελείς διακοπές του πρωθυπουργού της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, και μάλιστα , την ώρα που η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία προβλημάτων: από την κρίση καυσίμων έως τα προβλήματα στην αλυσίδα τροφοδοσίας ενόψει Χριστουγέννων.

«Ποιος πληρώνει τις διακοπές του που κοστίζουν 25.000 λίρες την εβδομάδα;», διερωτάται η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επισημαίνοντας ότι, ο Bρετανός πρωθυπουργός έχει επιλέξει να πάει οικογενειακές διακοπές την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Μαζί με την έγκυο σύζυγό του την Κάρι Σίμοντς και τον γιο τους, ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται από την Παρασκευή στην ηλιόλουστη Μαρμπέγια στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας έχει καταλύσει σε πολυτελή έπαυλη σε ορεινό χωριό που βρίσκεται μεταξύ της Μαρμπέγια, της Εστεπόνα και της Ρόντα, επτά χιλιόμετρα από τις ακτές, ενώ η διαμονή κοστίζει 25.000 λίρες την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η συγκεκριμένη έπαυλη ανήκει στον υπουργό και στενό φίλο της συζύγου του, Ζακ Γκόλντσμιθ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο Γκόλντσμιθ έκανε δώρο τις διακοπές στον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Η έπαυλη διαθέτει ελικοδρόμο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 13 άτομα

Τα ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διαμένουν στους λόφους της Μαρμπέγια, στην οικία πολιτικού των Τόρις. Άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί φρουρούν νύχτα- μέρα την έκταση. Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του Τζόνσον εκτός Βρετανίας από πέρυσι που ξέσπασε η πανδημία.

Κλείσιμο
Η έπαυλη, γνωστή ως Τόρε Τραμόνες, διαθέτει το δικό της ελικοδρόμιο ώστε να διασφαλίσει στους διάσημους φιλοξενουμένους ότι θα φθάσουν και θα αναχωρήσουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Η πολυτελής οικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει στα δωμάτιά της έως 13 άτομα.




Ειδήσεις σήμερα:

Αίτηση της Merck στον FDA για άδεια επείγουσας χρήσης του χαπιού κατά της Covid


Λάκης Γαβαλάς: Αυτή είναι η ζωή μου


ΣΕΒ: Αυτά είναι τα 11 επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης