Amazon: Δίωρη παγκόσμια διακοπή λειτουργίας των διαδικτυακών καταστημάτων

Amazon: Δίωρη παγκόσμια διακοπή λειτουργίας των διαδικτυακών καταστημάτων

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα επέστρεψαν σήμερα σε κανονικές υπηρεσίες - Εκπρόσωπος της εταιρείας παραδέχτηκε το πρόβλημα αν και αρνήθηκε να σχολιάσει τον λόγο της διακοπής αυτής

amazon
Η Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι τα διαδικτυακά της καταστήματα επέστρεψαν σε κανονική λειτουργία, έπειτα από μια σχεδόν δίωρη διακοπή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector, οι υπηρεσίες της Amazon διακόπηκαν για σχεδόν δύο ώρες, με περισσότερους από 38.000 χρήστες να έχουν αναφέρει προβλήματα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας.

Τα προβλήματα στη λειτουργία των διαδικτυακών καταστημάτων εμφανίστηκαν πρωταρχικά το απόγευμα της Κυριακής στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρωί της Δευτέρας σε  διαφορετικά μέρη του κόσμου, αναφέρει το Reuters.

«Έχουμε επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και όλα λειτουργούν πλέον ομαλά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει την αιτία της διακοπής.
Κλείσιμο
amazondown


Πρόκειται για τη δεύτερη ευρεία διακοπή που έπληξε την εταιρεία Amazon από τα τέλη Ιουνίου, όταν οι χρήστες αντιμετώπισαν μια σύντομη διακοπή λειτουργίας στις πλατφόρμες της, συμπεριλαμβανομένων των Alexa και Prime Video. Οι διακοπές αποκαταστάθηκαν και στη συγκεκριμένη περίπτωση σχετικά άμεσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Θήβα: Ανησυχία για τους σεισμούς – Δεκάδες δονήσεις το Σαββατοκύριακο

Κατώτατος μισθός – Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα αποφασίσει στο τέλος Ιουλίου


Travel.gr: Το Πρώτο Θέμα παρουσιάζει το νέο μεγάλο δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης